„Atlikome išsamius tyrimus ir paaiškėjo, kad Simui yra vieno raiščių plyšimas. Kiti raiščiai - patempti. Koja yra ištinusi, tad pagrindinis gydymas - ramybė ir ledas. Kai kojos tinimas atslūgs, galėsime daugiau pasakyti, kada krepšininkas galės rungtyniauti. Kol kas aišku tik tai, kad serijoje su (Vilniaus) „Lietuvos rytu“ jis tikrai nežais“, - teigė „Neptūno“ klubo gydytojas Giedrius Sabaliauskas.

Priminsime, kad šeštadienį, 18.15 val. „Švyturio“ arenoje, vyks daug intrigų ir susidomėjimo kelianti Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio akistata tarp „Neptūno“ ir „Lietuvos ryto“.

Kol kas serijoje iki trijų pergalių santykiu 2-1 pirmauja „Lietuvos rytas“.

Pirmos serijos rungtynės (gegužės 14 d.) Vilniuje baigėsi „Lietuvos ryto“ pergale (88:79), praėjusį pirmadienį (gegužės 18 d.) uostamiesčio „Švyturio“ arenoje pajėgesni buvo klaipėdiečiai (107:101 po pratęsimo), tačiau trečiadienį (gegužės 20 d.) Vilniuje vėl po itin įnirtingos kovos pergalę rezultatu 96:89 šventė vilniečiai.

Klaipėdiečiams šeštadienio (gegužės 23 d.) dvikova žūtbūtinė - pralaimėjimo atveju tektų pamiršti apie LKL finalą ir bandyti kautis tik dėl bronzos medalių. Jei „Neptūnui“ pavyktų laimėti, tada jų lauktų lemiama pusfinalio akistata pirmadienį (gegužės 25 d.) Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)