Renaldas Seibutis per 21 minutę pelnė 6 taškus (3/6 dvitaškiai, 0/3 tritaškiai), atkovojo 3, perėmė 1 kamuolį ir dukart prasižengė.

Rezultatyviausiai aikštės šeimininkų gretose žaidė 17 taškų surinkęs Jordanas Farmaras.

Nugalėtojams 20 taškų pelnė ir 7 kamuolius atšokusius kamuolius sugriebė Andrija Stipanovičius.

B. Veikalui ir T. Klimavičiui sezonas Vokietijoje baigtas ketvirtfinalyje

Bonos „Telekom Baskets“ ekipa su Benu Veikalu ir Tadu Klimavičiumi jau ketvirtfinalyje priversta pasitraukti iš kovos dėl Vokietijos krepšinio lygos pirmenybių medalių. Bonos klubas lemiamose serijos rungtynėse namuose 79:86 (17:19, 21:21, 21:17, 20:29) nusileido Ulmo „Ratiopharm“ krepšininkams ir seriją iki trijų pergalių pralaimėjo 2-3.

Tadas Klimavičius šiose rungtynėse buvo rezultatyviausias savo komandoje, tačiau nuo pralaimėjimo tai neišgelbėjo. Aukštaūgis per 29 žaidimo minutes surinko 18 taškų (7/11 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 4/5 baudos), atkovojo 4 kamuolius, 2 kartus jį perėmė ir sykį prarado bei 3 kartus prasižengė.

Tuo metu Benas Veikalas per 26 minutes pelnė 13 taškų (2/4 dvitaškiai, 3/6 tritaškiai), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą suklydo ir 2 kartus pažeidė taisykles.

Šeimininkų gretose taip pat rezultatyviai rungtyniavo Eugene'as Lawrence'as, pasižymėjęs 17 taškų.

Nugalėtojus į pergalę vedė Ianas Vogioukas, surinkęs 18 taškų, Pero Gunthero sąskaitoje - 13 taškų.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją