Dailiosios lyties atstovių krepšinio turnyre pirmąją vietą užėmė LSU krepšininkės, trečiąją – VDU merginos.

Vyrų turnyre – 16 komandų

Vyrų finale VDU ekipa, kurios sudėtyje buvo daug žinomų krepšininkų (Donatas Tarolis, Justas Tamulis, Rytis Juknevičius, Šarūnas Vasiliauskas ir kt.) finale rezultatu 86:71 (26:21, 21:15, 20:20, 19:15) įveikė Lietuvos sporto universiteto (LSU) ekipą

Pirmasis kėlinys prasidėjo abiejų komandų rezultatyviomis atakomis – 8:9, o po pirmųjų dešimties žaidimo minučių VDU turėjo penkių taškų pranašumą – 26:21.

Antrajame kėlinyje. sužaidus vos dvi minutes, VDU susikrovė dviženklį pranašumą – 33:23. Likusį laiką VDU krepšininkai ir toliau kontroliavo rungtynių eigą – 47:36.

Trečiąjį kėlinį LSU krepšininkai pradėjo spurtu 12:3 ir, sužaidus kiek daugiau nei tris minutes, skirtumas ištirpo iki vos dviejų taškų 50:48. Netrukus VDU krepšininkai susigrąžino iniciatyvą į savo rankas ir vėl atitolo – 67:56.

Ketvirtajame kėlinyje VDU krepšininkai žaidė drausmingai ir finalo rungtynėse šventė užtikrintą pergalę rezultatu – 86:71.

KTU vaikinams – bronza

Kovoje dėl trečiosios vietos KTU rezultatu 69:59 nugalėjo ASU krepšininkus.

LEU iš ŠU komandos pasidalijo 5-8 vietas, LSMU ekipa – 13-16 vietas.

Iš viso vyrų krepšinio turnyre varžėsi 16 ekipų iš Rusijos, Latvijos, Estijos, Kinijos, Suomijos, Izraelio ir Lietuvos.

LSU merginos finale palaužė kines

Rasos Kreivytės vadovaujama LSU merginų ekipa finale rezultatu 85:67 nugalėjo Xi‘an TU atstoves iš Kinijos, o kovoje dėl trečiosios vietos VDU ekipa, treniruojama Liucijos Kalvaitienės, rezultatu 79:68 palaužė RSU ekipą iš Latvijos.

Rungtynėse dėl penktosios vietos KTU studentės rezultatu 44:39 įveikė VU krepšininkes.

Merginų krepšinio turnyre iš viso varžėsi 7 komandos iš Kinijos, Latvijos ir Lietuvos.

SELL žaidynėse trylikoje sporto šakų varžėsi atletai iš Latvijos, Estijos, Suomijos, Gruzijos, Rusijos, Kinijos, Japonijos, Izraelio, Vokietijos, Didžiosios Britanijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)