M. Česnauskis nugalėtojams pelnė 9 taškus ir rezultatyvumu komandoje nusileido tik Jerelui Blassingame'ui (17 tšk. ir 9 rezultatyvūs perdavimai), Jaroslawui Mokrosui (15 tšk.) ir Callistui Eziukwu (10 tšk.).

Per 21 su puse žaidimo minutės (21:39) Lenkijos piliečio pasą turintis Mantas Česnauskis pataikė 1 tritaškį iš 3 ir 3 dvitaškius metimus iš 5, atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir prasižengė 4 kartus.

Šeimininkų gretose išsiskyrė Mardy Collinsas (17 tšk.), Damianas Kuligas ir Vladas-Sorinas Moldoveanu (po 11 tšk.).

Antros serijos rungtynės šeštadienį vėl bus žaidžiamos Zgoželece.

M. Kupšo atstovaujamo klubo pergalė Estijos lygos finalo serijos starte

Pirmose Estijos krepšinio lygos finalo serijos iki keturių pergalių rungtynėse antrą vietą reguliariame sezone užėmęs ir čempiono titulą ginantis Mindaugo Kupšo atstovaujamas Talino „Kalev-Cramo“ klubas svečiuose 77:63 (15:10, 15:15, 22:15, 25:23) nugalėjo reguliarų sezoną laimėjusią šalies vicečempionę Tartu „TU-Rock“ ekipą su Augustu Pečiukevičiumi ir Karoliu Petrukoniu.

M. Kupšo indėlis į pergalę - 4 taškai, 4 atkovoti ir 1 perimtas kamuolys bei rezultatyvus perdavimas. Per 7 žaidimo minutes (6:57) vidurio puolėjas iš Lietuvos pataikė 1 dvitaškį iš 2 bei realizavo abu baudų metimus.

17 taškų prie pergalės prisidėjo Rainas Veidemanas, 15 - Scottas Machado, 12 - Keithas Bensonas.

A. Pečiukevičius nebuvo registruotas šiam susitikimui, o puspenktos minutės (4:35) aikštelėje praleidęs K. Petrukonis prametė dvitaškį ir taškų nepelnė, tačiau sugriebė 2 kamuolius ir kartą prasižengė.

Sėkmingiausiai pralaimėjusiųjų gretose žaidė Joosepas Toome (16 tšk.), Janaras Taltsas (11 tšk.) bei Tanelis Sokkas (10 taškų).

Antros serijos rungtynės šeštadienį vėl bus žaidžiamos Tartu.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)