Į kovą dėl aukso medalių stos tik šiame sezone stipriausioje miesto lygoje debiutavusi „SK Ferimsta“, ambicinga „Tegros“ komanda ir dvi studentų ekipos – MRU bei VGTU.

Įdomu tai, kad šiame sezone įvyko savotiška kartų kaita ir tarp elitinių Vilniaus komandų neprasibrovė nė viena praėjusio sezono prizininkė. Maža to, nugalėtojų titulą gynę Vilniaus universiteto (VU) studentai net nepateko į atkrintamas varžybas. Papildomos intrigos įneša faktas, kad trys iš keturių komandų niekada nėra tapusios „Plasta-Sostinės A lygos“ čempionėmis, o dvi – net nėra žaidusios finale.

Šeštadienį vyksiančių finalų metu bus organizuojamas konkursas „Plasta-SKL Snaiperis 2015“. Jame varžysis daugiau nei 30 dalyvių, tarp kurių – buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas Arnas Kazlauskas.

Renginio metu žiūrovai turės galimybę pamatyti „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos šokėjų grupės pasirodymus, bus rengiami įvairūs žaidimai ir akcijos. Apsilankiusieji arenoje turės galimybę apžiūrėti krepšininko Dainiaus Novicko sukauptą krepšinio marškinėlių kolekciją.

„Plasta-Sostinės krepšinio lyga“ yra seniausias Vilniaus mėgėjų krepšinio turnyras, baigiantis jau 19-ą sezoną. Šiemet čempionate rungtyniavo 97 komandos, padalintos į 3 pajėgumo lygas - A, B ir C.

Pajėgiausioje A lygoje rungtyniauja tokie buvę krepšininkai kaip Rolandas Skaisgirys, Rolandas Matulis, Rolandas Jarutis, Arnas Kazlauskas, Andrius Giedraitis ir kiti.

A lygos finalo ketverto tvarkaraštis:

Gegužės 8 d. (penktadienis):

18.00 val. MRU – VGTU (pusfinalis);
19.45 val. „SK Ferimsta“ – „Tegra“ (pusfinalis).

Gegužės 9 d. (šeštadienis):

14.00 val. Rungtynės dėl trečios vietos.
15.20 val. Snaiperio konkurso finalo dalis.
16.00 val. Finalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją