„Visų pirma sveikinimai „Šiauliams“, jie buvo stiprus varžovas ir kovėsi iki pat pabaigos. Tai yra gera komanda, kuri mus privertė sunkiai dirbti. Sveikinu ir savo žaidėjus, nebuvo lengva laimėti 3-0, dabar turime susikaupti ir ruoštis pusfinaliams.

Privalome atstatyti vaikinus, kurie turi traumų, ar šiaip reikalauja poilsio, kad galėtume išlaikyti savo žaidimo intensyvumą. Šiandien rungtynės buvo sunkios, mes žaidėme gerai pirmoje dalyje, bet po pertraukos klydome, pykomės, kalbėjome ir tai nėra gerai. Tokius dalykus turime išgyvendinti.

Bet kuriuo atveju laimėti 3-0 yra geras rezultatas, dabar turėsime laiko pasiruošti pusfinaliui. Kavaliauskas turėjo tam tikrų problemų, bet jis bus pasiruošęs. Nenorėjome rizikuoti jo sveikata.“

Gediminas Petrauskas po pralaimėtų rungtynių neliko nusivylęs ekipos žaidimu.

„Visų pirma noriu pasveikinti „Lietuvos ryto“ komandą užtikrintai žengusią į pusfinalį. Mes bangavome, kaip ir visą seriją. Atrodo, kad galime kovoti, bet kelios minutės, kai prarandame koncentraciją kainuoja pergalę. Aišku, varžovų treneris labai gerai daro korekcijas per minutės pertraukėles. Tai parodo varžovų komandos lygį ir žaidimo skaitymą.

Seriją vertinu neblogai. Mūsų tikrai nemindė ir mes kovojome visose rungtynėse. Šiandien vėl pavyzdys, atsilikome daug, bet nepasidavėme ir kovojome. Pasinaudodamas proga noriu padėkoti visai komandai, personalui, žaidėjams, už čempionišką sezoną Baltijos lygoje. Gaila, kad LKL ketvirtfinalyje iš karto gavome grandą, bet patys esame kalti, nes sezono metu patyrėme per daug pralaimėjimų mažais skirtumais.

Galvojome kokį stebuklą sukurti, kad įveikti „Lietuvos rytą“. Pažymys už pirmą sezono dalį būtų prastesnis, už antrą geresnį. Visi norėjome geriau, visi padarėme klaidų ir komplektacijoje, ir taktinių, bet tai turbūt yra kiekvienoje komandoje. Apskritai, aš didžiuojuosi vyrais dėl to, ką padarėme iškritus Jonathanui Lee. Atidavėme visą save.“