Be to, Lietuvos čempionai turės suploti 11 tūkst. eurų aukštaūgiui atstovaujančiai „XL Agency for Management and Marketing“ agentūrai ir padengti 12 tūkst. eurų viršijančias teismo išlaidas.

M. Delašas „Žalgiriui“ atstovavo 2010-2013 metais, bet ekipos marškinėlius vilkėjo epizodiškai: Kroatijos jaunimo rinktinių žaidėjas buvo skolinamas kitoms komandoms. Šiame sezone puolėjas rungtyniauja Zagrebo „Cedevita“ (Kroatija) klube.

Primename, kad prieš metus Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) buvo uždraudusi „Žalgiriui“ registruoti naujus žaidėjus dėl nevykdomų BAT sprendimų, kuriais neišmokėtą atlyginimą buvo prisiteisę kroatas Marko Popovičius ir serbas Milovanas Rakovičius.

Per 650 tūkst. eurų dviems buvusiems legionieriams skolingas Kauno klubas dėl FIBA sankcijų sezono pradžioje negalėjo pasistiprinti naujokais. Situacija tuomet išspręsta tik sulaukus Kauno savivaldybės kontroliuojamų įmonių finansinės pagalbos.

Anot „Žalgirio“ direktoriaus Pauliaus Motiejūno, nėra garantijų, kad istorija nepasikartos ir M. Delašo atveju.

„Bandysime susitarti su krepšininku dėl grafiko, pagal kurį įsiskolinimus likviduotume palaipsniui. Bet pernykštė situacija gali pasikartoti: skolos mus pasiveja, ir turime su tuo susitaikyti. Ieškome rėmėjų, kad kuo greičiau išsikapstytume iš šių finansinių sunkumų“, – DELFI teigė P. Motiejūnas.

Primename, kad bendrus „Žalgirio“ įsiskolinimus P. Motiejūnas yra įvertinęs apie 12 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)