Amerikietis gerą apšilimą dėjimų konkursui atliko jau rungtynių tarp „Amžinų priešininkų“ ir „LKL rinktinės“ metu. Jis ne kartą krepšį drebino efektingais dėjimais, surinko 28 taškus (7/9 dvitaškiai, 4/7 tritaškiai, 2/2 baudos) ir padėjo savo komandai laimėti.

Spėjęs ne itin ilgai atsipūsti jis jau žengė į aikštelę ginti praėjusiais metais iškovotą „Oro karaliaus“ titulą. Nors iš pradžių atrodė, kad visus kozirius savo rankose turi svečias iš Latvijos Kristapas Dargaisas, tačiau T. Leslie peršoko per automobilį ir 216 centimetrų ūgio Grigorijų Chižniaką bei pelnė teisėjų palankumą.

„Puikus jausmas laimėti abu šiuos titulus per gimtadienį“, – džiaugėsi 25-ąjį gimtadienį šiandien minintis T. Leslie.

Jis pripažino, kad peršokti buvusį krepšininką G. Chižniaką buvo žymiai sunkiau nei per automobilį, kuris jam pasirodė lengvai įveikiama kliūtis.

Praėjusiais metais T. Leslie čempiono titulą iškovojo įveikęs buvusį žalgirietį Justiną Dentmoną. Jis pripažino, kad nugalėti šoklųjį latvį buvo žymiai sunkiau. Kaip ir apginti titulą: „Buvo sunkiau apginti titulą, nes žinojau, kad turėsiu pademonstruoti geriausia, ką moku“.


Amerikietis neturės laiko švęsti dviejų titulų, kadangi jau pirmadienį „Lietuvos rytas“ renkasi į treniruotę, o antradienį žais LKL rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“. Nepaisant to, šių metų renginys krepšininkui paliko puikų įspūdį.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)