Antro kėlinio pradžioje UCLA atstovai atsiliko tik vienu tašku (34:35), tačiau tada 5 minučių atkarpą pralaimėjo net 0:12 ir leido „Bulldogs“ susikrauti saugią persvarą – 34:47. Ją netrukus dar labiau padidino keturis taškus iš eilės pelnęs D. Sabonis (53:37) ir gonzagiečiai užtikrintai artėjo prie pergalės. Netrukus Domantas pridėjo dar šešis taškus ir išsklaidė bet kokias abejones – 66:47 (likus 2 min. 40 sek.).

Nuo atsarginių suolo pakilęs 18-metis D. Sabonis per 21 min. iš viso surinko 12 tašų, sugriebė 8 atšokusius kamuolius, 1 kartą suklydo ir 5 sykius prasižengė.

Rezultatyvumu jį pranoko tik Przemekas Karnowski ir Byronas Wesley, pasižymėję atitinkamai 18 ir 14 taškų. Kevino Pangoso sąskaitoje – 10, o Kyle'o Wiltjerio – 8 taškai ir 10 atkovotų kamuolių.

„Bruins“ gretose išsiskyrė: Tony Parkeris (11 atk. kam.) ir Normanas Powellas po 16, Isaacas Hamiltonas 11, Kevonas Looney 9, Bryce'as Alfordas 8 taškai.

Sekmadienį numatytame NCAA ketvirtfinalyje „Buldogai“ dėl vietos turnyro pusfinalyje susigrums su grėsmingai varžovais Diuko universiteto „Blue Devils“ (32/4) studentais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)