Jie atsakys į laidos vedėjo ir oficialaus „Žalgirio“ „Facebook“ puslapio gerbėjų klausimus.

„FC Barcelona“ jau užsitikrino vietą Eurolygos atkrintamose varžybose, tačiau susumavus Barselonos klubo rezultatus Eurolygoje ir nacionaliniame čempionate, paaiškėja, kad iš 23-ejų rungtynių išvykose katalonai net 10 kartų grįžo nuleidę galvas. Ispanijos pirmenybėse buvo pralaimėti du paskutiniai mačai svečiuose, kai buvo nusileista Gran Kanarijos ir Valensijos komandoms. Pastarajai ekipai sekmadienį „FC Barcelona“ pralaimėjo net 73:93.

Išvykose pastebimai prasčiau rungtyniauja ir „FC Barcelona“ lyderis Ante Tomičius, kuris kartu su komandos draugu Bradu Olesonu Žalgiris TV studijoje apsilankys prieš savo komandos treniruotę. A. Tomičius TOP- 16 etape net dusyk buvo pripažintas naudingiausiu savaitės žaidėju. Vienas iš šių kartų buvo penktame ture prieš Kauno „Žalgirį“, kai pirmas tarpusavio rungtynes katalonai laimėjo rezultatu 89:72.

Tad Žalgiris TV tiesioginė transliacija prasidės 11.35 val. ir truks apie 20 minučių, per kurias krepšinio gerbėjai galės išvysti pokalbius net su keturiais Eurolygos krepšininkais.

„Žalgirio“ ir „FC Barcelona“ rungtynių pradžia – 19.45 val. Po mačo Žalgiris TV eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)