S. Nashas karjerą baigia turėdamas savo sąskaitoje 10335 rezultatyvius perdavimus – tai trečias geriausias rezultatas per visą NBA istoriją. Nuo 1996 metų NBA lygoje žaidęs S. Nashas yra vilkėjęs Fynikso „Suns“, Dalaso „Mavericks“ ir „Lakers“ marškinėlius. Per savo karjerą jis dukart tapo naudingiausiu sezono žaidėju, aštuonis kartus žaidė „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, bet nė karto nelaimėjo NBA čempionų žiedo.

1217 rungtynių sužaidęs gynėjas per 31 žaidimo minutę rinkdavo 14,3 taško (49 proc. dvit., 42 proc. trit., 90 proc. baud.), atkovodavo po 3 atšokusius kamuolius ir atlikdavo 8,5 rezultatyvaus perdavimo.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)