Jis vidutiniškai rinko net po 37,3 taško, atkovojo po 4, perėmė po 2,3 kamuolio ir atliko po 4,7 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą.

Krepšininkas iš trijų taškų zonos atakavo tiesiog neįtikėtinai – 87 proc., o mače su San Antonijaus „Spurs“ surinko net 57 taškus ir pagerino karjeros rezultatyvumo rekordą bei antrą kartą šį sezoną pelnė 55 ir daugiau taškų per rungtynes.

Tuo netu A. Davisas ir Naujojo Orleano „Pelicans“ komanda praėjusią savaitę šventė dvi pergales iš trijų galimų, o aukštaūgis vidutiniškai rinko po 31,3 taško (2-as lygoje), po krepšiais sugriebė po 10 atšokusių kamuolių, atliko po 6 rezultatyvius ir blokavo net po 4,7 metimo per mačą.

Akistatoje su Denverio „Nuggets“ ekipa amerikietis buvo arti keturgubo dublio – 36 taškai, 14 atkovotų kamuolių, 7 rezultatyvūs perdavimai ir 9 blokai.

Kiti kandidatai tapti geriausiu savaitės žaidėju buvo: Kennethas Fariedas („Nuggets“), Rodney Stuckey (Indianos „Pacers“), DeAndre Jordanas (Los Andželo „Clippers“), Russellas Westbrookas (Oklahomos „Thunder“), LaMarcusas Aldridge'as (Portlando „Trail Blazers“), Kawhi Leonardas ir Tony Parkeris (abu iš „Spurs“), Rudy Gobertas (Jutos „Jazz“) ir Johnas Wallas (Vašingtono „Wizards“).