Jau ne vienerius metus įdomiausia ir atkakliausia kova vyksta „Snaiperio“ konkurse. Karjerą baigusiam ilgamečiam Vilniaus „Lietuvos ryto“ snaiperiui Andriui Šležui priklausanti konkurso rekordą – 27 taškai iš 30 galimų, kovo 29-ąją „Siemens“ arenoje bandys pagerinti 11 LKL snaiperių ir du kviestiniai dalyviai – taikliausias lygos tritaškininkas pagal statistiką Adas Juškevičius ir daugkartinė LMKL snaiperė Ela Briedytė.

A. Juškevičius (pagal kovo 13 d. duomenis) yra taikliausias BEKO-LKL metikas iš trijų taškų zonos. Iš 81 metimo tikslą pasiekė 39 (48,15 proc.).

Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Visų žvaigždžių“ dienos snaiperės konkurse šeštą kartą per savo karjerą triumfavo Ela Briedytė. Toks Marijampolės „Sūduvos“ krepšininkės pasiekimas – fenomenalus ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Ir ne tik moterų krepšinyje, bet netgi ir vyrų, todėl buvo nuspręsta pakviesti krepšininkę išmėginti jėgas su taikliausiais LKL krepšininkais.

Visi „Snaiperio“ konkurso dalyviai:

„Neptūnas“ – Justas Sinica (45,22 proc.)

„Lietuvos rytas“ – Billy Baronas (39,1 proc.)

„Žalgiris“ – Jamesas Andersonas (31,15 proc.)

„Juventus“ – Nikita Barinovas (45,5 proc.)

„Pieno žvaigždės“ – Benjaminas Brustas (46,07 proc.)

„Dzūkija“ – Fedoras Dmitrievas (44,79 proc.)

„Šiauliai“ – Rokas Giedraitis (39,86 proc.)

„Lietkabelis“ – Mantas Kazonas (43,5 proc.)

„Prienai“ – Vidmantas Sragauskis (36,45 proc.)

„Nevėžis“ – Justas Tamulis (34,88 proc.)

„Mažeikiai“ – Arvydas Gydra (42,54 proc.)

„Lietuvos rytas“ – Adas Juškevičius (48,15 proc.)

LMKL – Ela Briedytė.

Didžiausia krepšinio šventė Lietuvoje, vienijanti geriausius LKL krepšininkus ir trenerius po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. „Siemens“ arenoje spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus, įspūdingą muzikos ir šviesų šou.

„BEKO-LKL Žvaigždžių dienoje“ šalies krepšinio aistruolius privers išsižioti fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“. Visų į areną susirinkusių žiūrovų laukia prizai, staigmenos ir netikėtumai. Autografus sirgaliai galės rinkti ant naujųjų BEKO-LKL žaidėjų kortelių.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!