Kovingai žaidę šeimininkai mačą pradėjo spurtu 7:0 ir jau per pirmus du kėlinius susikrovė dviženklę persvarą (53:43), kurios nebeiššvaistė iki pat finalinės sirenos.

Ypač galingai pirmoje dvikovos pusėje pasirodė 22-ejų metų Prancūzijos rinktinės „centras“ Rudy Gobertas. Prancūzas vien per pirmą ketvirtį surinko dvigubą dublį – 10 taškų ir 10 atkovotų kamuolių, o po dviejų jo sąskaitoje buvo jau 14 taškų ir 18 sugriebtų kamuolių, iš kurių net 11 – puolant (absoliutus NBA sezono rekordas).

Po pertraukos D. Motiejūnas bandė atsigriebti: jis daug patikimiau gynėsi ir pats per varžovą įmetė tris puskablius iš eilės, bet Kevinas McHale'as trečio kėlinio viduryje nusprendė lietuvį pasodinti ant suolo ir nebegrąžino jo į aikštę iki pat rungtynių pabaigos.

Iš viso D-Mo per 23 pelnė 13 taškų (5/8 dvitaškiai, 1/4 tritaškis, 0/2 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir 2 kartus prasižengė.

„Jazz“: Gordonas Haywardas 29, Rodney Hoodas 20, Rudy Gobertas 19 (8/11 dvitaškiai, 3/3 baudos, 22 atk. kam., 4 blokai), Derrickas Favorsas (4 blokai), Dante Exumas ir Joe Inglesas po 10 taškų.

„Rockets“: Corey Breweris 25, Jamesas Hardenas 15 (3/13 metimai iš žaidimo), Donatas Motiejūnas 13, Terrence‘as Jonesas 11, Patrickas Beverley 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)