J. Andersonas „BEKO-LKL Žvaigždžių dienos“ balsavime surinko 15 980 balsų. Iš kitų krepšininkų arčiausiai amerikiečio buvo kitas „Žalgirio“ senbuvis Paulius Jankūnas (11 328).

„Man tai – didelis įvertinimas. Kartu visi šie balsai – ir didžiulis įpareigojimas“, – zvaigzdziudiena.lt pasakojo rezultatyviausias „Žalgirio“ žaidėjas (13,1 tšk.).

Gerbėjų dėmesiu pasidžiaugęs J. Andersonas panašiuose renginiuose yra dalyvavęs tik universitete.

Tačiau „Žvaigždžių diena“ jam bus išskirtinė. Žalgiriečiai kartu su Vilniaus „Lietuvos rytu“ jungsis į vieną komandą ir egzaminuos BEKO-LKL rinktinę.

„Šis dviejų principinių varžovų sujungimas į vieną komandą – išties įdomus. Ypač po tokių rungtynių su „Lietuvos rytu“, kurias pralaimėjome 27 taškais. Bus įdomu pažiūrėti“, – tikino J. Andersonas.

„Žalgirio“ atakų lyderis neabejoja, kad BEKO-LKL rinktinė jungtinei amžinų priešininkų komandai mes rimtą iššūkį.

„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ ekipų starto penkete be J. Andersono dar rungtyniaus įžaidėjas Adas Juškevičius, puolėjai Edgaras Ulanovas ir Paulius Jankūnas bei „centras“ Antanas Kavaliauskas. Komandai diriguos Gintaras Krapikas.

Klaipėdos „Neptūno“ trenerio Kazio Maksvyčio vadovaujamai BEKO-LKL rinktinei atstovaus du „Neptūno“ žaidėjai Martynas Mažeika ir Deividas Gailius, Utenos „Juventus“ įžaidėjas Rashaunas Broadusas, „Šiaulių“ sunkusis krašto puolėjas Julius Jucikas ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ „centras“ Alexanderis Oriakhi.

„BEKO-LKL žaidžia daug gerų krepšininkų, todėl tikiu, kad BEKO-LKL rinktinė mums mes rimtą iššūkį“, – sakė J.Andersonas.

BEKO-LKL sirgaliai nekantrauja pamatyti, kaip „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ krepšininkai dalysis vienu kamuoliu. Kam J.Andersonas perduotų kamuolį, jei po krepšiu laisvi stovėtų tiek P. Jankūnas, tiek A. Kavaliauskas?

Išgirdęs klausimą, žalgirietis juokėsi: „Tikrai Pauliui Jankūnui. Juk jis – mano komandos draugas“.

Tačiau J. Andersonas žadėjo perduoti kamuolį ir „Lietuvos ryto“ žaidėjams.

„Nebūsiu savanaudis ir tikrai perduosiu kamuolį „Lietuvos ryto“ žaidėjams. Žaisime, kaip įprasta. Bus tikrai smagu“, – šypsojosi NBA ketverius metus žaidęs taikliarankis.