Kauniečiai arti pergalės buvo ir pirmoje dvikovoje. Atitinkamos išvados turėtų padėti pasiekti tikslą. Bent jau to tikisi „Žalgirio“ atstovai.

Kol kas Eurolygos TOP-16 etapo E grupėje „Žalgiris“, kaip ir „Galatasaray“, iškovojo dvi pergales bei patyrė penkias nesėkmes. Pirmoje tarpusavio dvikovoje kauniečiai Turkijoje nusileido 69:78.

„Pergalių ir pralaimėjimų santykis – vienodas, tik jie laipteliu aukščiau. Pirmojo rato dvikovoje Stambule žaidėme neblogai ir ilgai pirmavome. Tik neleistinos klaidos neleido mums rungtynių baigti pergalingai. Turime medžiagą ir tikiuosi, kad klaidų nekartosime ir namuose sužaisime kitaip. Kitas dalykas – paskutines rungtynes praleido jų labai svarbus žaidėjas Carlosas Arroyo, aikštelėje praleidžiantis po 30 min. Kai jo nėra, žaidimas – vienoks, o kai jis aikštelėje – žaidžiama kitaip. Dabar nežinome, kuriam planui ruoštis“, – tikino „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

„Geros nuotaikos po laimėtos LKF taurės, tačiau stengiamės per daug neatsipalaiduoti. Jau greitai kitos varžybos, ruošiamės joms. Laukia rungtynės su stipria komanda. Nepasisekė mums svečiuose. Tikiuosi, kad dabar pasiruošime geriau ir laimėsime rungtynes“, – sakė Vaidas Kariniauskas.

Ketvirtadienio vakarą prieš savo buvusią ekipą stos ir M. Pocius.

„Jis galbūt nėra stabilus, bet mes žinome, kad prieš savo buvusias komandas žaidėjai žaidžia su dviguba energija. Neabejoju, kad Martynas čia stengsis pasirodyti kuo geriau“, – teigė G. Krapikas.

Ketvirtadienį „Žalgiriui“ tikrai negalės padėti traumą patyręs Artūras Gudaitis.

„Pastaruoju metu Artūras buvo geroje formoje ir mums labai padėdavo. Dabar reikės peržiūrėti rotaciją, nes jo kurį laiką nebus“, – pridūrė G. Krapikas.

„Žalgirio“ ir „Galatasaray“ dvikova – ketvirtadienį 19 val. 45 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)