Vienvaldžiu balsavimo lyderiu ir toliau lieka „Žalgirio“ legionierius Jamesas Andersonas, surinkęs 11 900 balsų. Jis jau užsitikrino vietą starto penkete.

Toliau atkakli kova tęsiasi įžaidėjo pozicijoje, kur rezultatai keičiasi beveik kiekvieną dieną. Kas pateks į starto penketą, tikriausiai paaiškės balsavimo pabaigoje. Šiuo metu Adas Juškevičius susigrąžino lyderio poziciją ir turi surinkęs 6320 balsų. Lukas Lekavičius atsilieka vos 35 balsais (6285).

Lengvo krašto puolėjo pozicijoje gana saugiai jautęsis „Lietuvos ryto“ ekipos lyderis Gediminas Orelikas (4860 balsų) šiuo metu vietą starto penkete užleido naudingiausiam LKF taurės finalo žaidėjui Edgarui Ulanovui (4864 balsai).

Aukštaūgių grandyje taip pat yra pokyčių. Paulius Jankūnas kol kas gali jaustis saugiai, nes yra surinkęs 7353 balsus ir stipriai lenkia artimiausius persekiotojus. Permainos įvyko vidurio puolėjo pozicijoje, kur ilgą laiką pirmavęs Artūras Gudaitis (6941 balsas) į priekį užleido Antaną Kavaliauską (7100 balsų).

Vyriausiojo trenerio pareigos „BEKO-LKL Žvaigždžių dienos“ rungtynėse turėtų atitekti Gintarui Krapikui (9652 balsai), kuris lenkia sparčiai balsus renkantį „Lietuvos ryto“ strategą Marcelo Nicolą (3500 balsų).

Nors pasikeitimų BEKO-LKL žvaigždžių rinktinės starto penketo rinkimuose nėra, tačiau intriga išlieka ir čia kol kas taip pat daug nežinomųjų.

Įžaidėjo pozicijoje susitikimą turėtų pradėti „Juventus“ atakų organizatorius Rashaunas Broadusas (3865 balsai), jam į nugarą alsuoja Šiaulių ekipos įžaidėjas Jonathanas Lee (3540), tačiau pastarasis patyrė traumą ir turės praleisti likusią sezono dalį. Simpatijų ir toliau sulaukia „Pieno žvaigždžių“ atstovas Michealas Dixonas, kuris surinko 3510 balsų.

Tarpiniai rezultatai

„Neptūno“ atstovas Martynas Mažeika (5120 balsų) viena koja jau užsitikrino vietą starto penkete.

BEKO-LKL rinktinėje turėtų būti ir dar vienas „Neptūno“ atstovas Deividas Gailius, surinkęs 5011 balsų.

Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje pirmauja Vilmantas Dilys, kuris iki šiol yra surinkęs 3300 balsus, tačiau jį vejasi Valdas Vasylius – 2980 balsų.

Vidurio puolėjo pozicijoje pirmauja „Pieno žvaigždžių“ ekipos aukštaūgis Alexanderis Oriakhi, surinkęs 3420 balsų ir tik keliais balsais lenkiantis komandos draugą Evaldą Kairį (3120 balsų) ir Simą Galdiką iš „Neptūno“ – 2956 balsai.

Trenerio postas turėtų atitekti Kaziui Maksvyčiui, kuris yra surinkęs 5320 balsų. Įkandin žengia ir Dainius Adomaitis (3240 balsų) bei Mantas Šernius (2735 balsai).

BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ balsavimas tęsis iki kovo 8 dienos. Rinkti savo starto penketus ir trenerius galite interneto puslapyje zvaigzdziudiena.lt. Vienam laimingajam atiteks kelionė dviems į Turkiją, o taip pat 1000-asis, 2000-asis ir tt. balsavęs lkl.lt lankytojas laimės pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ renginį.

Įspūdingas LKL renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. „Siemens arenoje“ spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus, įspūdingą muzikos ir šviesų šou.