Jums tereikia nufilmuoti ne ilgesnį nei 1 minutės vaizdo klipą, kuriame turite parodyti, kad būtent jūsų klasė turėtų gauti kvietimus į didžiausią krepšinio šventę Lietuvoje.

Klipe turi būti panaudotas „BEKO-LKL Žvaigždžių diena 2015“ logotipas, kurį galite rasti konkurso taisyklėse.

Nufilmuotą vaizdo klipą turite įkelti į „Youtube“ kanalą, o vaizdo klipo nuorodą patalpinti puslapyje zvaigzdziudiena.lt/mano-klase kartu su registracijos forma.

Viena klasė konkursui gali pateikti tik vieną klipą.

Kovo 12 dieną bus atrinkti geriausi klipai. Socialiniame tinkle „Facebook“ surengtame balsavime iki kovo 22 d. paaiškės geriausias klipas.

Visiems nugalėtojų klasės mokiniams ir juos lydintiems asmenims atiteks kvietimai į „BEKO-LKL Žvaigždžių dieną 2015“. Nugalėtojai taip pat nemokamai bus nuvežti nuo jų mokyklos iki „Siemens arenos“ ir atgal.

Įspūdingas BEKO-LKL renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius, po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. „Siemens arenoje“ spindės ryškiausios BEKO-LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus. Koncertuos ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės, o įspūdingą muzikos ir šviesų šou dovanos fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.

„BEKO-LKL Žvaigždžių dienos 2015“ balsavimas tęsis iki kovo 8 dienos. Rinkti savo starto penketus ir trenerius galite interneto puslapyje zvaigzdziudiena.lt. Vienam laimingajam atiteks kelionė dviems į Turkiją, o taip pat 1000-asis, 2000-asis ir t.t. balsavęs laimės pakvietimus į „BEKO-LKL Žvaigždžių dienos 2015“ renginį.