Tiesa, ką reiškia dviprasmiškai skambantis įrašas, paliktas „Instagram“ tinkle, pasakytų tik pats snaiperis, pirmadienio naktį patalpinęs savo nuotrauką ir ją pakomentavęs tokiais žodžiais: „F**k u all... special one from Kaunas“.

Įrašą perskaitę internautai spėjo, kad palinkėjimas skirtas principinių varžovų stovyklos atstovams ar gerbėjams, ir linkėjo krepšininkui išmokti pralaimėti.

Kiti bandė žvelgti giliau ir svarstė, kad žaidėją supykdė finalui teisėjavęs arbitras iš Kauno Jurgis Laurinavičius. Kartu su juo lemiamame mače dirbo du vilniečiai: Vilius Mačiulaitis ir Tomas Jasevičius.

Praėjus kelioms valandoms kai kuriuos „Žalgirio“ sirgalius papiktinęs įrašas buvo ištrintas.

Sekmadienį M. Gecevičius buvo vienas iš dviejų „Lietuvos ryto“ šviesulių – jis pelnė 13 taškų ir rezultatyvumu nusileido tik Antanui Kavaliauskui, surinkusiam 18.

Primename, kad savoje arenoje žaidusiam „Žalgiriui“ vilniečiai LKF taurės turnyro finale nusileido 76:82. „Lietuvos rytas“ jokio titulo nėra laimėjęs nuo 2010 metų.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (639)