Dėjimai – maloniausias T. Leslie žaidimo elementas. Jie jį išgarsino Amerikoje, jais jis palieka pėdsakus ir Lietuvoje.

Vos atvykusiam į „Lietuvos rytą“ amerikiečiui už rankos čiupo smalsūs vilniečių vaikai, pasigyrę, kad matė jo dėjimą per NBA žvaigždę DeMarcusą Cousinsą.

NCAA čempionate T. Leslie iš tiesų sugrūdo kamuolį nublokšdamas ant žemės dabartinį Sakramento „Kings“ klubo vidurio puolėją ir NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvį.

„Žinoma! Žmonėms būtų smagu!“ – linksėjo galva T. Leslie, paklaustas, ar sutiktų antrus metus iš eilės dalyvauti BEKO-LKL dėjimų konkurse.

– Kaip vertinate savo dėjimus pernai? Ar galėtumėte geriau? – zvaigzdziudiena.lt paklausė T. Leslie.

– Jei atvirai, visiškai nesiruošiau dėjimų konkursui. Tiesiog improvizavau. Tačiau jei dalyvaučiau dar kartą, tikrai pasiruoščiau. Dėjimai būtų dar įdomesni.

– Kiek laiko reikėtų skirti specialiam pasiruošimui?

– Nedaug. Juk tai – mano stichija, visiškai natūralus dalykas. Todėl prireiktų savaitės, kitos. Kai tik grįšiu į ritmą, aš būsiu pasiruošęs.

– Šį sezoną praleidote nemažai rungtynių dėl traumos. Ar tai gali turėti įtakos jūsų šuoliams?

Taip, turėjau tris skirtingas traumas. Dar nesijaučiu sugrįžęs į rikiuotę 100 procentų. Mano kelis dar nėra išgijęs iki galo. Beje, kada bus dėjimų konkursas?

– Kovo 29-ą.

– Kovo 29-ą?! Geras! Juk tai bus mano gimtadienis!

– Tai galbūt kaip Geraldas Greenas 2008-ų NBA dėjimų konkurse, atliksite dėjimą, užpūsdamas gimtadienio žvakę nuo torčiuko?

– Žinoma! Tikrai užsidėsiu pyragėlį ant lanko (juokiasi).

– Neseniai vyko NBA dėjimų konkursas. Gal kažko pasisemtumėte iš jo?

– Taip, žiūrėjau dėjimus. Man patiko konkursą laimėjęs Zachas Lavine‘as. Pasisemčiau iš jo tam tikrų idėjų.

– Travisai, ar BEKO-LKL yra žaidėjas, kuris galėtų jums prilygti dėjimų konkurse?

– (Juokiasi) Nemanau. Neįsidėmėjau. Joks dėjimas manęs nešokiravo.

BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ balsavimas tęsis iki kovo 8 dienos. Rinkti savo starto penketus ir trenerius galite interneto puslapyje zvaigzdziudiena.lt. Vienam laimingajam atiteks kelionė dviems į Turkiją, o taip pat 1000-asis, 2000-asis ir t.t. balsavęs laimės pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ renginį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją