Lietuvos čempionų puolėjas šiuo metu turi surinkęs 8450 sirgalių balsų ir jei balsavimas baigtųsi šiandien, patektų į amžinų priešininkų komandos starto penketą.

Ir toliau atkakli kova verda įžaidėjų pozicijoje. Po pirmųjų tarpinių rezultatų antras šioje kategorijoje buvęs jaunasis žalgirietis Lukas Lekavičius sulaukė aktyvios „Žalgirio“ sirgalių paramos ir aplenkė Adą Juškevičių. L. Lekavičius šiuo metu turi surinkęs 5120 balsų, o A. Juškevičiaus sąskaitoje yra 4980 balsų. Kaip į tai atsakys „Lietuvos ryto“ fanai?

Gana ramiai pirmąją savaitę jautęsis Gediminas Orelikas, šiuo metu turintis 3680 balsų, sulaukė pirmųjų pavojaus ženklų. Jį itin sparčiai vejasi ir į vietą starto penkete taikosi Edgaras Ulanovas. Kauniečio sąskaitoje 3565 balsai.

Paulius Jankūnas, savo sąskaitoje turintis 5842 balsus, kol kas yra rimčiausias pretendentas pradėti rungtynes starto penkete sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje.

Vidurio puolėjo pozicijoje netrūksta intrigos. „Žalgirio“ aukštaūgis Artūras Gudaitis turi 6234 balsus, tačiau jam į nugarą pamažu alsuoja „Lietuvos ryto“ puolėjas Antanas Kavaliauskas – 5480 balsų.

Vyriausiojo trenerio postas pagal šios dienos rezultatus turėtų atitekti Gintarui Krapikui, kuris turi surinkęs 7540 balsų. Neseniai prie ekipos prisijungęs naujasis „Lietuvos ryto“ strategas Marcelo Nicola per kelias dienas surinko daugiau nei 1800 balsų ir dar palieka vietos intrigai kovoje dėl trenerio posto.

LKL rinktinės rinkimuose dominuoja klaipėdiečiai

Ambicingosios LKL rinktinės rinkimuose – taip pat daug nežinomųjų. Nors Rashaunas Broadusas su 2507 balsais pirmauja įžaidėjo pozicijoje, jam ant kulnų vis stipriau lipa „Šiaulių“ ekipos atakų organizatorius Jonathanas Lee – 2380 balsų.

Atakuojančio gynėjo pozicijoje pagal tarpinius rezultatus į starto penketą turėtų patekti klaipėdietis Martynas Mažeika (3950 balsų), tačiau jį sparčiai vejasi „Pieno žvaigždžių“ gynėjas Michealas Dixonas (3360 balsų).

Užtikrinčiau gali jaustis kitas „Neptūno“ atstovas Deividas Gailius (3490 balsų), kurio artimiausias persekiotojas Arnas Labuckas turi surinkęs 1410 balsų.

Sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje rungtynes starto penkete turėtų pradėti Vilmantas Dilys, surinkęs 2609 sirgalių balsus.

Aktyvūs ir „Pieno žvaigždžių“ sirgaliai, kurie ne tik leidžia pirmauti Alexanderiui Oriakhi (2098 balsai), bet ir pagerino Evaldo Kairio pozicijas. Jis dabar yra surinkęs 1950 balsų. Į vidurio puolėjo poziciją taip pat pretenduoja ir Simas Galdikas, turintis 1842 balsus.

Vyriausiojo trenerio pozicija turėtų atitekti „Neptūno“ strategui Kaziui Maksvyčiui, kuriam sirgaliai skyrė 4104 balsus. Kovą dėl trenerio posto taip pat tęsia ir Dainius Adomaitis (2600 balsų) bei Mantas Šernius (2230 balsų).

BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ balsavimas tęsis iki kovo 8 dienos. Rinkti savo starto penketus ir trenerius galite interneto puslapyje zvaigzdziudiena.lt. Vienam laimingajam atiteks kelionė dviems į Turkiją, o taip pat 1000-asis, 2000-asis ir t.t. balsavęs laimės pakvietimus į BEKO-LKL „Žvaigždžių dienos“ renginį.

Įspūdingas BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) renginys, vienijantis geriausius LKL krepšininkus ir trenerius, po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. „Siemens“ arenoje spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus. Koncertuos ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės, o įspūdingą muzikos ir šviesų šou dovanos fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.

Bilietus į renginį platina TIKETA (www.tiketa.lt). Pirmas dvi savaites krepšinio sirgaliai bilietus gali įsigyti pigiau, vėliau jie brangs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)