Visgi sėkmingesne savaitė buvo „Nevėžio“ gynėjui Justui Tamuliui, kuriam geros rungtynės su „Lietkabeliui“ atnešė savaitės naudingiausio žaidėjo titulą. 20-ies metų 194 cm ūgio lietuvis šiame mače per 29 minutes pelnė 27 taškus (4/6 dvitaškiai, 5/8 tritaškiai, 4/5 baudos), atkovojo kamuolį, išprovokavo 6 pražangas, blokavo vieną varžovo metimą ir surinko +28 naudingumo balus.

– Praėjusią savaitę komanda iškovojo vieną pergalę ir patyrė vieną pralaimėjimą. Kokios buvo pagrindinės pergalės priežastys mače su „Lietkabeliu“?

– Manau, kad pralaimėjimas „Mažeikiams“. Taip pat mes buvome labai gerai pasiruošę šioms rungtynėms, nes treneris akcentavo šį mačą, o mes viską puikiai įvykdėme.

– Pačiam tai buvo sėkmingos rungtynės. Kas lėmė tokį pasirodymą?

– Nežinau, gal tiesiog geras susikaupimas. Reikėjo pergalės, todėl susikaupiau. Taip pat prie tokio pasirodymo daug prisidėjo ir komandos draugai.

– Susitikimas su „Dzūkija“ buvo visiškai kitoks. Kokios ten buvo rungtynės?

– Sunku pasakyti. Man atrodo, kad svarbiausia pralaimėjimo priežastis buvo nuovargis. Mums dar trūksta susižaidimo, ilgą laiką komandą kamuoja traumos. Apskritai, manau, kad žaidimas gerėja ir mes judame teisinga linkme.

– Po sėkmingo mačo su panevėžiečiais buvote pripažintas naudingiausiu BEKO–LKL savaitės žaidėju. Ką jums reiškia toks įvertinimas?

– Toks įvertinimas mane skatina dirbti daugiau ir tęsti pradėtą darbą. Tai yra didelis trenerio nuopelnas, nes jis duoda man daug patarimų bei padeda tobulėti.

– Kartu su Rodericku Camphoru pirmaujate komandoje pagal tritaškių taiklumą. Ar tai mėgstamiausias jūsų žaidimo elementas?

– Manau taip. Šis elementas man sekasi geriausiai, todėl ir yra mėgstamiausias (juokiasi).

– Prie komandos neseniai prisijungė Paulius Semaška ir Novaras Gadsonas. Ką jie įnešė į komandos žaidimą?

– Apie naujoką iš JAV dar sunku spręsti, nes jis pas mus yra vos savaitę laiko. Tuo tarpu Paulius su mumis treniruojasi jau ilgai, todėl yra gerai pažįstamas. Į mūsų žaidimą jis įnešė daugiau energijos, šviežumo bei judėjimo aikštelėje. Šie žaidėjai, manau, tikrai sustiprino komandą.

– Apskritai, šis sezonas „Nevėžiui“ nėra labai sėkmingas. Ko trūksta komandai?

– Visų pirma, komanda buvo sukomplektuota labai vėlai, viskas buvo keista iš pagrindų. Sunku visiems rodyti gerus rezultatus, nes sezono eigoje buvo pakeista daug žaidėjų, kas yra tikrai ne į naudą.

– Kokie buvo komandos tikslai prieš sezoną ir kokie yra dabar?

– Tikslai yra neiškristi iš lygos ir patekti į atkrintamas. Dirbsime, sieksime šių tikslų, o sezono pabaigoje jau žiūrėsime, ar mums pavyko.

– Gal turite išsikėlęs asmeninių tikslų?

– Mano asmeninis tikslas būtų tobulėti kaip žaidėjui, stiprinti savo silpnąsias puses ir padėti komandai iškovoti kuo daugiau pergalių.