„Pirmoje rungtynių pusėje viskas buvo gerai. Kovėmės kaip lygūs su lygiais, taškas į tašką. Po pertraukos viskas pasikeitė. Kovosime iki pat paskutinės sekundės, kol tik turėsime šansą patekti į kitą etapą“, - teigė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

„Gaila, kad negalėjome padovanoti pergalės pagerbtam Šarūnui Jasikevičiui. Antroje rungtynių dalyje varžovas mums parodė mūsų ribas. Galiu pasakyti, kad pirmoje rungtynių dalyje žaidėme aukščiau savo galimybių ribos. Tiesiog buvo ne to kalibro komanda“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Žalgirio“ treneris Gintaras Krapikas.

„Mes laimėjome, reiškia viskas yra gerai. Pradžioje buvome atsipalaidavę, leidome žalgiriečiams kontroliuoti žaidimą. Pirmoje rungtynių dalyje jie dominavo po krepšiu ir rungtynės vyko taškas į tašką. Per pertrauką „gavome velnių“ ir pradėjome aktyviau gintis, tai davė rezultatą“, - kalbėjo „Real“ puolėjas Jonas Mačiulis.

„Buvo dvi rungtynių pusės. Pirmoje pusėje žaidėme nesolidžiai, sunkiai. Tuo tarpu „Žalgiris“ žaidė labai pakiliai. Vėliau didelį indėlį įnešė atsarginiai žaidėjai. Kiekvieną pergalė TOP-16 etape yra labai svarbi. J. Mačiulis gal ir nežaidžia daug, tačiau svarbiausia, kaip žaidžia. Šiandien aš esu patenkintas jo žaidimu ir indėliu į komandos pergalę. Sezonas dar ilgas ir mums dar jo tikrai reiks“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Real“ komandos treneris Pablo Laso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)