Žinią apie sutartį su naujuoju strategu DELFI patvirtino klubo komunikacijos vadovas Remigijus Kazilionis.

M. Nicola nuo 2012 iki 2014 metų dirbo „Murcia“ (Ispanija) klube asistentu, o praėjusį sausį tapo pagrindiniu treneriu ir išsilaikė šiose pareigose iki sezono pabaigos.

Prieš tai argentinietis du sezonus dirbo vyriausiojo trenerio asistentu Trevizo „Benetton“ (Italija) klube, kuriame tuo metu žaidė ir lietuvis Donatas Motiejūnas, trumpai treniravo Italijos C lygos ekipą.

Kur kas labiau M. Nicola pagarsėjo, kuomet pats gainiojo kamuolį aikštėje. 207 cm ūgio puolėjas žaidė tokiuose Europos klubuose kaip Atėnų „Panathinaikos“, Vitorijos „Caja Laboral“, „Barcelona“, „Benetton“, Sienos „Montepaschi“, penkerius metus atstovavo savo šalies rinktinei.

„Lietuvos ryte“ M. Nicola debiutuos sekmadienio Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse Vilniuje su „Šiauliais“.

Kiek vėliau klubas paskelbė neatsisveikinantis ir su M. Nicola pirmtaku V. Šeškumi. 48-erių specialistas iš Prienų lieka trenerių štabe ir bus atsakingas už individualų darbą su žaidėjais.

„V. Šeškus su žaidėjais dirbs individualiai ir turės progą semtis patirties iš naujojo vyriausiojo trenerio, – oficiali komandos svetainė cituoja „Lietuvos ryto“ klubo viceprezidentą Darių Gudelį. – Mes tikime, kad V. Šeškus bus naudingas komandai siekiant aukščiausių tikslų šį sezoną ir ilgalaikėje klubo perspektyvoje.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)