Ne paslaptis, kad „Žalgirio“ ir Lietuvos ryto“ sirgaliai nuo seno yra aršūs priešai, o varžovų rungtynės neretai būna paženklintos ultra fanų muštynėmis ir pykčio protrūkiais, kovojant už savo miesto komandą. Nežinia, kaip elgsis nuolat vienas kitą provokuojantys krepšinio klubų aistruoliai, kuomet „Žvaigždžių dienoje“ jiems teks atsidurti vienoje arenos pusėje ir kurti bendrą palaikymo šūkį.

„Toks komandų sujungimo sprendimas nustebino daugelį. Kol kas neįsivaizduoju, kaip dviems tokiems skirtingiems priešininkams seksis žaisti vienoje komandoje... Esu tikras tik dėl vieno – jiems reikės dar aktyvesnio palaikymo nei bet kada. Laukia nepakartojamas šou“, – sako ištikimas „Lietuvos ryto“ gerbėjų klubo narys Laurynas Dapkevičius.

„Krepšininkai gali pamiršti nesutarimus ir tapti draugais, tačiau fanai – ne. Santykiai tarp komandų gerbėjų klubų visada buvo įtempti. Iki šiol, vienintelė proga suvienyti „Žalgirio“ ir „Lietuvos Ryto“ fanus buvo Lietuvos rinktinės žaidimas. Jei taip nutiks ir šiose žaidynėse – „Žvaigždžių diena“ taps istoriniu įvykiu. Sirgsime už gražų krepšinį ir puikiai žaidžiančius krepšininkus“, – tikina daugiau nei 30 metų „Žalgirio“ komandą palaikantis Ričardas Petrauskas.

Pirmoji dviejų oponuojančių krepšinio komandų fanų kova prasidėjo dar tik ruošiantis „Žvaigždžių dienai“ – renkant startinį penketą bei komandai vadovausiantį trenerį. Vos per vieną savaitę savo nuomonę šiuo klausimu išreiškė daugiau nei 10 000 krepšinio aistruolių. „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ gerbėjai į startinį penketą siūlo tik savo mylimų komandų žaidėjus.

Didžiausia krepšinio švente tapęs Lietuvos krepšinio lygos (LKL) renginys po 8 metų pertraukos sugrįžta į Vilnių su trenksmu. Kovo 29 d. „Siemens“ arenoje krepšinio sirgaliai turės ne tik unikalią galimybę pamatyti ryškiausius LKL krepšininkus ir geriausius trenerius po vienu stogu, bet ir sapnuose neregėtus jų efektingiausius dėjimus, perdavimus, kovą be kompromisų. Renginio žiūrovų taip pat lauks daugybė dovanų ir siurprizų, populiariausi atlikėjai, įspūdingi „Oro karaliaus“, „Snaiperio“ ir trenerių „Karavano“ konkursai.

Bilietus į renginį jau galima įsigyti „Tiketa“ kasose arba www.tiketa.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)