E grupės septinto turo susitikimas tarp Lietuvos čempionų ir ispanų „karališkojo“ klubo tuo pačiu bus ir Eurolygos savaitės rungtynės. Maža to, prieš pat rungtynių pradžią iškilmingoje ceremonijoje Šarūnui Jasikevičiui bus suteiktas Eurolygos legendos titulas.

Kiekvienų Eurolygos namų rungtynių dieną „Žalgiris TV“ siūlo mėgautis pokalbiais su būsimais mačo dalyviais. Šį kartą tiesioginėje transliacijoje bus galima išvysti žalgiriečius Jamesą Andersoną ir Artūrą Gudaitį. Su žiūrovais jie bendraus po rytinės „Žalgirio“ treniruotės – 11.35 val.

Tik pačiose rungtynių išvakarėse į Kauną atvykę Madrido „Real“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje surengs vienintelę treniruotę. Būtent prieš tai į „Žalgiris TV“ studiją užsuks Jonas Mačiulis, antradienį šventęs savo trisdešimtą gimtadienį.

Kartu su juo mintimis dalinsis ir Jaycee Carrollas. Vieno taikliausių Europoje žaidžiančių krepšininkų bus pasiteirauta ne tik apie artėjančią dvikovą su „Žalgiriu“, bet ir kas, jo nuomone, yra artėjančio NBA snaiperio konkurso favoritas.

Tad Žalgiris TV tiesioginė transliacija prasidės 11.35 val. ir baigsis prieš 12.00 val., o per 25 minutes krepšinio gerbėjai galės išvysti pokalbius net su keturiais Eurolygos krepšininkais.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynių pradžia – 20.00 val. Po mačo „Žalgiris TV“ eteryje bus galima žiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš spaudos konferencijos.