Bilietus į „Žalgirio“ ir „Real“ rungtynes galima įsigyti internetu ir arenos kasoje.

„Real“ krepšininkai Eurolygos reguliariajame sezone mėgavosi puikiais rezultatais ir A grupėje užėmė pirmąją vietą. Karališkasis klubas demonstravo įspūdingus pasirodymus puolime: Pablo Laso auklėtiniai dukart atliko po 33 rezultatyvius perdavimus ir taip užfiksavo naują Eurolygos rekordą.

Ispanijos ekipa Eurolygoje pirmauja pagal renkamus taškus, atliekamus rezultatyvius perdavimus ir blokuotus metimus. „Real“ demonstruojamas rezultatyvių perdavimų ir klaidų santykis taip pat yra geriausias visame turnyre.

„Madrido komandos forma TOP-16 etape yra dar labiau pagerėjusi. Prie ekipos vėl prisijungė su mumis prieš tai nežaidęs Rudy Fernandezas, kuris praėjusią savaitę buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos savaitės žaidėju. Tačiau žaisime namuose, komanda – prieš komandą, tad kas sužais geriau, tas ir laimės šį mačą“, – kalbėjo E. Ulanovas, kuris šį sezoną Eurolygoje debiutavo būtent rungtynėse su „Real“ klubu.

Praėjusią savaitę 200-ąsias rungtynes Eurolygoje sužaidęs P. Jankūnas su „Žalgiris TV“ žiūrovais pasidalijo mintimis apie šį pasiekimą bei aptarė „Real“ lyderių pasirodymus. Be R. Fernandezo, „Žalgirio“ kapitonas išskyrė ir savo tiesioginio oponento Felipe Reyeso žaidimą.

Po mėnesio 35-ąjį gimtadienį švęsiantis veteranas išgyvena antrąją jaunystę. „Real“ ekipos simbolis šiais metais demonstruoja tikrai pavydėtinus rodiklius. F. Reyesas yra rezultatyviausias (vidutiniškai po 15,5 tšk.) ir daugiausiai kamuolių (vid. po 7,7) atkovojantis Madrido komandos žaidėjas TOP-16 etape.

Prieš porą savaičių F. Reyesas šalia savo vardo įsirašė ir istorinį pasiekimą. Jis tapo daugiausiai kamuolių Eurolygos istorijoje atkovojusiu krepšininku, iš sosto išvertęs ilgai pirmavusį Mirsadą Turkčaną. Sužaidęs 216 rungtynių „Real“ puolėjas taip pat yra daugiausiai kartų prasižengęs turnyro žaidėjas. Būtent kartais nešvarų varžovo žaidimą pažymėjo ir P. Jankūnas.

„Bet viskas gerai, mes pasiruošę tam žaidimui“, – pareiškė jis,

Šį sezoną „Žalgiris“ ir „Real“ susitiko dukart. Deja, abu sykius pergales iškovojo Ispanijos ekipa. Tiesa, Kaune karališkasis klubas žalgiriečius palaužė tik pačioje susitikimo pabaigoje, tad „Žalgirio“ arenoje ir vėl galima tikėtis įnirtingos kovos.

„Žalgirio“ ir „Real“ rungtynės ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje prasidės 20 val., o dar daugiau pokalbių „Žalgiris TV“ žiūrovų laukia rungtynių dieną, kai 11.35 val. prasidės tiesioginė transliacija iš studijos, kurioje lankysis po du „Žalgirio“ ir „Real“ krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)