Lietuvos rinktinės puolėjo atstovaujamas Ispanijos sostinės klubas pastaruoju metu demonstruoja puikius rezultatus ir žalgiriečiai pripažįsta, kad laukia sunkios rungtynės, o apie pergalę galima galvoti tik tada, jei nebus kartojamos įprastos klaidos. Komanda tikisi, kad kova dėl patekimo į kitą turnyro etapą dar nebaigta.

„Nuotaikos – darbingos ir geros. Turėsime dar vaizdo peržiūrą ir analizuosime jų žaidimą, ieškosime silpnų vietų. Jau žaidėme su jais Kaune, buvome tikrai arti pergalės, bet kažko pritrūko“, – apie būsimą mačą teigė Artūras Milaknis.

„Kol rungtynės nepralaimėtos, viskas yra realu. Varžovai atvažiuoja kovoti dėl pirmos vietos grupėje. Į rikiuotę grįžo Rudy Fernandezas, dabar jis yra vienas naudingiausių komandos žaidėjų. Mums dėl to bus tik sunkiau“, – trečiadienį žurnalistams kalbėjo vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Kauniečių snaiperis A. Milaknis antrino treneriui, kad „Real“ žaidimas TOP-16 etape gerokai patobulėjo palyginti su pasirodymu pirmo etapo metu.

„Šiuo metu geras „Real“ žaidimą nieko nebestebina. Sezono pradžioje jie buksavo, tačiau dabar jie demonstruoja puikią sportinę formą. Traumos nebekamuoja komandos – automatiškai žaidimas gerėja“, – Madrido komandą gyrė A. Milaknis.

Vyriausiasis „Žalgirio“ treneris G. Krapikas teigia, kad norint kovoti dėl pergalės reikia neleisti pajausti ispanams žaidimo skonį. Priešingų atvejų garbingai pasipriešinti galimybių nebelieka.

„Be abejo, „Real“ yra pažeidžiamas, tačiau reikia atlikti visus uždavinius labai tiksliai, nekartoti klaidų ir neleisti priešininkams anksti susikrauti pranašumo, kuomet jie pradeda žaisti labai lengvai, kad ir kuris pakiltų nuo atsarginių suolo. Tokiais atvejais tos mašinos sustabdyti praktiškai neįmanoma“, – teigė G. Krapikas.

Treneris vis dar nelaidoja sezono. Po pergalės prieš „Crvena Zvezda“ kauniečiai nepraranda vilčių pakovoti dėl vietos grupės ketverte.

„Kai laimėjome rungtynes Belgrade, pergalė davė impulsą galvojant apie kovą grupėje. Kol vilčių patekti į kitą etapą yra, turime stengtis, nežiūrint, kokia komanda atvažiuoja žaisti“, – nepraranda optimizmo „Žalgirio“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)