Gaus pinigines premijas

Šiais metais LKF Taurės turnyre dalyvaus 8 vyrų komandos, 4 – moterų.

Vyrų turnyrą laimėjusi komanda gaus 15 tūkst. eurų čekį. Sidabro laimėtojams atiteks 10 tūkst. eurų, bronzos medalininkams – 5 tūkst. eurų.

Moterims atiteks kuklesni prizai. Nugalėtojos gaus 4,35 tūkst. eurų, antros vietos laimėtojos 2,9 tūkst. eurų, bronzinės prizininkės – 1,45 tūkst. eurų.

Pasirodys ir moksleiviai

Penktadienį, vasario 20-ąją, vyks keturios rungtynės, šeštadienį – MKL „Žvaigždžių diena“ ir vyrų pusfinaliai. Sekmadienį lemiamos kovos vyrų ir moterų turnyruose

Po praėjusių metų turnyro nuspręsta, kad atėjo metas keisti turnyro formatą.

„Svarstėme, ar senasis formatas yra aktualus. Žiūrėjome ir į užsienio pavyzdžius. Nusprendėme, kad reikia atsinaujinti. Po dviejų LKL ratų geriausios 8 komandos pateko į LKF taurės turnyrą. Mūsų tikslas ne tik vyrų krepšinis. Mums svarbi ir moterų krepšinio integracija“, – teigė LKF sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus.

„Turėsime kitą savaitgalį daug krepšinio. Mūsų tikslas, kad ši šventė nebūtų paskutinė ir taptų tradicine. Įsijungs ir moksleiviai, kurie yra mūsų krepšinio pagrindas“, – sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)