Šeštadienio paryčiais ant parketo žengs geriausi lygos naujokai ir antramečiai. Jie pirmą kartą varžysis pagal naują formatą – JAV žaidėjai prieš likusį pasaulį. Tarp amerikiečių bus galima išvysti geriausią praėjusio NBA sezono naujoką Michaelą Carterį-Williamsą (Filadelfijos „76ers“), pasaulio čempioną Masoną Plumleę (Bruklino „Nets“) ar šoklųjį Zachą LaVine‘ą (Minesotos „Timberwolves“).

Kitoje barikadų pusėje išsirikiuos tokie krepšininkai, kaip graikas Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), aukštaūgis iš Senegalo Gorgui Diengas (Minesotos „Timberwolves“), australų talentas Dante Exumas (Jutos „Jazz“), blokų ir dėjimų meistras Rudy Gobertas iš Prancūzijos (Jutos „Jazz“), pirmasis 2014 metų NBA naujokų biržos šaukimas kanadietis Andrew Wigginsas (Minesotos „Timberwolves“) ir kt.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį žiūrovai galės išvysti dėjimų, tritaškių, įgūdžių ir taikliųjų žvaigždžių konkursus. Dėl šokliausiojo titulo šiemet susikaus keturi žaidėjai – G. Antetokounmpo, Z. LaVine‘as, M. Plumlee ir Victoras Oladipo (Orlando „Magic“).

Itin įdomus turėtų būti tritaškių konkursas, kuriame šiemet varžysis patys geriausi lygos snaiperiai – Klay'us Thompsonas ir Stephenas Curry (abu iš Oklando „Golden State Warriors“), J. J. Redickas (Los Andželo „Clippers“), Jamesas Hardenas (Hiustono „Rockets“), Kyrie Irvingas (Klivlando „Cavaliers“), Wesley Matthewsas (Portlando „Trail Blazers“), Kyle‘as Korveris (Atlantos „Hawks“) ir nugalėtojo titulą ginsiantis italas Marco Belinelli (San Antonijaus „Spurs“).

Šių dviejų dienų renginiai vyks Bruklino „Barclays Centre“ arenoje. O štai viso savaitgalio akcentas – NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės persikels į Niujorko „Madison Square Garden“ areną. Jose žiūrovus efektingais dėjimais, metimais ir perdavimais džiugins Lebronas Jamesas (Klivlando „Cavaliers“), Kevinas Durantas (Oklahomos „Thunder“), Carmelo Anthony (Niujorko „Knicks“), Anthony Davisas (Naujojo Orleano „Pelicans“) ir kitos ryškiausios lygos žvaigždės.

Itin įdomi dvikova turėtų būti tarp aukštaūgių. Pirmą kartą NBA istorijoje į „Visų žvaigždžių“ rungtynių starto penketus pateko du broliai. Vienas prieš kitą kovos Marcas (Vakarai – Memfio „Grizzlies“) ir Pau (Rytai – Čikagos „Bulls“) Gasoliai.

Praeityje, 1970 ir 1971 metais, broliai Tomas ir Dickas Van Arsdale'ai yra žaidę šiose rungtynėse, tačiau niekada broliai nebuvo išrinkti į starto penketus.

Transliacijų tvarkaraštis:

Vasario 14 d. (šeštadienis) 4:00 – NBA „Visų žvaigždžių“ kylančių žvaigždžių rungtynės.

Vasario 15 d. (sekmadienis) 3:00 – NBA „Visų žvaigždžių“ šeštadienio nakties šou.

Vasario 16. (pirmadienis) 3:00 – NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės.