Vien iki ilgosios pertraukos jis sugebėjo įmesti 12 tolimų metimų iš 15 bandymų. Vėliau varžovai jį saugojo dar labiau, neretai dvigubino gynybą, bet sustabdyti A. Gedmino vis tiek nepavyko. Pataikęs net 19 tritaškių iš 27 krepšininkas ne tik pasiekė absoliutų lygos rekordą, iš viso pelnė net 59 taškus, bet ir leido savo komandai laimėti rungtynes rezultatu 109:87.

Nugalėtojų komandos didvyris po rungtynių kalbėjo trumpai.

„Viskas susidėjo, žaidėme juk „Energijos“ salėje, komandos draugai statė geras užtvaras, be to padėjo nauja šukuosena ir gauta alga.“

Šilainiai: Lukas Karalius 22 (5 išprov. pražang.), Artūras Masiulis 20 (15 atk. kam., 5 rezult. perdav.), Henrikas Paulauskas 17 (10 atk. kam., 6 rezult. perdav., 6 išprov. pražang.), Deividas Milaknis 15 taškų.

DNC–Sport Fairy: Andrius Gedminas 59 (19/27 tritaškiai), Paulius Valentukonis 13, Giedrius Jevstignejevas 11 (6 rezult. perdav.), Ignas Grigaravičius 10 taškų (10 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)