Poste R. Butautas pakeitė serbą Aleksandrą Trifunovičių, kurį „Astana“ komandos vadovai atleido dar prieš pastarąjį savaitgalį vykusias VTB Vieningos lygos rungtynes su Kęstučio Kemzūros treniruojama Nymburko ČEZ (Čekija) ekipa.

Jų metu „Аstana“ ekipai vadovavo buvęs A. Trifunovičiaus asistentas Vitalijus Strebkovas. Kazacshano komanda pralaimėjo 82:84 ir tai buvo ketvirta jos nesėkmė VTB čempionate iš eilės.

R. Butautas šį sezoną pradėjo be komandos, o paskutinė jo stotelė buvo Rygos VEF (Latvija) ekipa, kuriai strategas vadovavo 2011-2014 metais. Prieš tai Butautas stovėjo prie Kauno „Žalgirio“, „Doneck“ (Ukraina), „BK Riga“ (Latvija) ir „Šiaulių“ klubų vairo. 2007-2009 metais jis vadovavo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei, su kuria 2007 metų Ispanijoje vykusiame Europos čempionate iškovojo bronzos medalį, - informuoja „BasketNews.lt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)