Barselonos klubo simbolis Juanas Carlosas Navarro dėl pakinklinės sausgyslės traumos nerungtyniauja nuo spalio, o kitas gynėjas Bradas Olesonas susižeidė jau antrą kartą šiame sezone.

„Barcelona“ turi netekčių, kurios jiems kelia problemų. Šie du žaidėjai visiškai atitinka katalonų žaidimo stilių, puikiai išnaudoja užtvaras ir paprastai būna itin rezultatyvūs. Kai jų nėra, žaidimas ima strigti, ir mes bandysime tuo pasinaudoti. Mėginsime labai dėmesingai gintis, o puldami atakuosime krepšį atsiradus mažiausiai galimybei, nes varžovų krepšininkai – aukšti ir judrūs“, – sakė G. Krapikas.

„Barcelona“ ekipos priekinėje linijoje pirmais smuikais griežia Ante Tomičius, Justinas Doellmanas ir Maciejus Lampe, bet „Žalgirio“ vairininkas tiki, kad jo nurodymų klausantys aukštaūgiai ir prieš tokią kompaniją turi savų kozirių.

„Ūgio pranašumo neturėsime, bet aš galvoju, kad mūsų vidurio puolėjai geriau žaidžia nugara į krepšį, turi fizinės jėgos pranašumą“, – teigė treneris.

Būsimi „Žalgirio“ varžovai E grupėje kol kas laikosi trečioje vietoje (2 pergalės/2 pralaimėjimai), o Lietuvos čempionai žengia priešpaskutiniai septinti (1/3).

Iš Ispanijos grįžus tuščiomis, „Žalgirį“ aplenkti ir ant žemiausios pakopos nustumti gali Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) komanda (0/4), kuri ketvirtadienį namuose priims Berlyno ALBA.

Kokio galutinio rezultato TOP-16 etape tikisi G. Krapikas?

„Kol nesibaigė pirmas ratas, apie tolesnius tikslus dar nekalbėkime. Grupės turnyrinė situacija dar labai trapi, po vieno turo gali smarkiai pasikeisti. Apie mūsų padėtį pirminę išvadą bus galima padaryti sulaukus pirmo rato pabaigos“, – atsakė specialistas.

Primename, kad rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Barcelona“ prasidės penktadienį, 21.45 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)