„Finalai būna ne kasdien. Ir krepšininkai ne kasdien žaidžia finalus. Pirmąsias rungtynes patys pralaimėjome, dabar patys ir privalome laimėti. Tikimės pergalės, nes žais jau visi krepšininkai, išskyrus Marių Valukonį, kuris patyrė traumą per pirmąsias rungtynes“, – sakė „Sūduvos-Mantingos“ strategas Giedrius Žibėnas.

Antrąsias finalo rungtynes „Sūduva-Mantinga“ pradės turėdama 9 taškų deficitą – pirmąsias rungtynes Kauno ekipa namuose laimėjo 85:76.

„Marijampolės komanda yra laikoma šios finalo serijos favorite, tačiau vykstame ten ne pralaimėti. Varžovai turi daug patyrusių krepšininkų, kurių trys nežaidė pirmųjų rungtynių, tačiau mes turime ir savo stiprybių – energiją, greitį, jaunystę. Kad ir kaip baigtųsi finalas, mes jau esame laimėję, nes jaunimui jis duos neįkainojamos patirties“, – sakė „Žalgiris-2“ vyr. treneris Tomas Masiulis.

LKF Mažosios taurės finalininkus pasveikins ir apdovanos LKF prezidentas Arvydas Sabonis.

Trečiosios vietos laimėtojas bus apdovanotas antradienio vakarą Raseiniuose, kur vietos „Rasai“ žaidžia atsakomąsias rungtynes su Telšių ekipa. Pirmąsias rungtynes Regionų krepšinio lygoje rungtyniaujantys telšiškiai prieš NKL žaidžiančius „Rasus“ laimėjo 96:55.

Tuo metu LKF Didžiosios vyrų taurės laimėtojai paaiškės Kaune vasario 20-22 dienomis. Ten „Žalgirio“ arenoje nauju formatu vyks LKF taurės finalo aštuonetas, kuriame dalyvaus aštuonios stipriausios LKL ekipos.

Drauge su vyrų Didžiosios taurės rungtynėmis ten bus galima stebėti DNB LKF moterų taurės finalines rungtynes ir Lietuvos moksleivių lygos Visų žvaigždžių šventę.

Bilietus galima įsigyti http://krepsiniobilietai.lt. Bilietas galioja į visas tos dienos rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)