Nors E. Žabo atstovaujama ekipa pralaimėjo abejas žaistas čempionato rungtynes (66:70 prieš „Dzūkiją“ ir 95:101 prieš „Lietuvos rytą“), tačiau puikus gynėjo pasirodymas susitikime su Virginijaus Šeškaus vadovaujama ekipa nepraslydo pro akis.

Susitikime su sostinės komanda krepšininkas per 32 minutes pelnė 33 taškus (6/6 dvitaškiai, 6/8 tritaškiai, 3/3 baudos), atkovojo 3 atšokusius kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. E. Žabas perėmė 3 kamuolius ir surinko 41 naudingumo balą. Tai – šio sezono LKL rekordas.

Į naudingiausio žaidėjo titulą taip pat pretendavo ir Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ legionieriai – Michealas Dixonas ir Benjaminas Brustas.

M. Dixonas rungtynėse su „Juventus“ ekipa (89:64) per 28 minutes pelnė 25 taškus (9/12 dvitaškiai, 1/2 tritaškis, 4/6 baudos), atkovojo 3 atšokusius kamuolius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus. Amerikietis surinko 31 naudingumo balą.

B. Brustas tose pačiose rungtynėse per 33 minutes pelnė 19 taškų (1/2 dvitaškiai, 4/5 tritaškiai, 5/5 baudos) ir atkovojo 11 atšokusių kamuolių. Legionieriaus sąskaitoje 30 naudingumo balų.

Į savaitės žaidėjo titulą taip pat pretendavo:

Michealas Dixonas („Pieno žvaigždės“) – 1 rungtynės, 25 tšk., 3 at. kam., 5 rez. perd., 31 naud. balas;

Benjaminas Brustas („Pieno žvaigždės“) – 1 rungtynės, 19 tšk., 11 at. kam., 30 naud. balų;

Martynas Gecevičius („Lietuvos rytas“) – 1 rungtynės, 24 tšk., 4 rez. perd., 27 naud. balai;

Artūras Milaknis („Žalgiris“) – 1 rungtynės, 17 tšk., 4 at. kam., 5 rez. perd., 23 naud. balai.

Savaitės žaidėjas renkamas atsižvelgiant į asmeninius krepšininko rodiklius ir jo komandos rezultatus.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)