„Pernai nugalėjome moteris ir pasielgėme ne visai vyriškai. Šį kartą reikia pasielgti vyriškiau. Bet tai nereiškia, kad lengvai atiduosime – kovosime dėl pergalės“, – LMKL.lt šypsodamasis sakė V. Alekna.

V. Alekna krepšinį ne tik moka, bet ir mėgsta žaisti – prieš kelias savaites jis rungtyniavo labdaros rungtynėse, kur iš žinomų vyrų sudaryta komanda kovojo su Vilniaus „Kibirkštimi-VIČI“. V. Alekna į LMKL čempionių krepšį įmetė 10 taškų.

„Prieš moteris reikia žaisti švelniai, o ir jos pačios taip rungtyniauja. Tikrai smagu žaisti prieš merginas. Renginyje stengsimės parodyti, kad ir krepšinio nežaidžiantys vyrai šį tą sugeba“, – tvirtino V. Alekna.

Kaip ir pernai, taip ir šiemet iš garsiausių šalies vyrų sudaryta komanda vadinsis „Lietuva“.

V. Alekna kviečia visus atvykti į Alytaus areną vasario 7-ą dieną, kur vyks LMKL „Visų žvaigždžių“ diena.

„Manau, kad bus tikrai gražus renginys. Pernai buvo smagu Kėdainiuose, todėl neabejojo, jog šiemet bus dar linksmiau Alytuje. Kviečiu visus ateiti ir palaikyti ne tik vyrų komandą, bet ir merginas.“

Keturis kartus geriausiu Lietuvos sportininku išrinktas 202 cm ūgio V. Alekna šiuo metu dirba Vidaus reikalų ministerijos (VRM) patarėju sporto klausimais.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7-ą dieną 17 valandą Alytuje. Renginį ves Mindaugas Stasiulis, o plačioje pramoginėje dalyje žiūrovus linksmins Vaidas Baumila, Astos Pilypaitės vadovaujamas Alytaus „De Žavu“ choras, kuris praėjusiais metais triumfavo populiariausiame televizijos projekte „Chorų karai“. Taip pat atvykusių į areną žiūrovų lauks šokėjų pasirodymai, daug prizų ir kitų pramogų.