Rezultatyviausias kauniečių gretose su 21 tašku buvo Martynas Echodas. 15 taškų pridėjo Laurynas Birutis (14 atk. kam., 32 naud. bal.), 14 – Laurynas Beliauskas (7 rez. perd.), 10 – Arnoldas Kulboka.

Latvijos ekipoje išsiskyrė 23 taškus surinkęs Karlis Silinis ir 16 įmetęs Rodionas Kuručas.

Naudingiausiu turnyro žaidėju buvo pripažintas „Žalgirio“ dublerių ekipoje rungtyniaujantis aukštaūgis M. Echodas. Kartu su juo į geriausiųjų penketą pateko įžaidėjas Laurynas Beliauskas, Paryžiaus INSEP gynėjas Bathiste Tchouaffe, Rygos VEF puolėjas R. Kuručas ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ vidurio puolėjas Omeras Yurtsevenas.

A grupėje triumfavęs „Žalgirio“ jaunimas nugalėjo visus varžovus: net 89:47 buvo nušluotas Prahos „USK Future Stars“ jaunimas, 99:64 nepalikta vilčių Miuncheno „Bayern“ ekipai ir 76:60 įrodytas pranašumas prieš Paryžiaus INSEP jaunuosius krepšininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)