„Esame patenkinti abiejų trenerių darbu, tačiau didelę patirtį sukaupęs A. Paulauskas gali padėti ekipai šiuo momentu, o J. Štreimikytė-Virbickienė daugiau naudos duos būdama asistente. Tikimės, kad šis mūsų sprendimas padės komandai sugrįžti į pergalių kelią ir toliau sugebėsime kautis dėl apdovanojimų abiejuose turnyruose, kuriuose dalyvaujame“, - sakė „Kibirkšties-VIČI“ komandos vadovas Dainius Virbickas.

Vilniaus komanda per 18 LMKL rungtynių yra iškovojusi 9 pergales ir turnyro lentelėje užima 4 vietą. LKF taurės pirmose rungtynėse sostinės krepšininkės 10 taškų skirtumu nusileido Kauno rajono „Sirenų“ komandai, tačiau kitą savaitę atsakomas rungtynes žais savo aikštėje, todėl dar turi vilčių pakliūti tarp keturių geriausių taurės komandų.

A. Paulauskas vadovaus komandai jau antradienio mače su Kauno „Aisčių-LSU-Paradis“ ekipa. A. Paulauskas šį sezoną jau vadovavo „Kibirkšties-VIČI“ komandai per Europos taurės rungtynes su Minsko „Horizont“ komandai, kai į Baltarusiją dėl asmeninių priežasčių negalėjo vykti J. Štreimikytė-Virbickienė.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)