Iki pagrindinio rungtynių laiko pabaigos likus žaisti 13 sekundžių AEK dar pirmavo minimaliu skirtumu 71:70, bet šeimininkai smeigė tritaškį ir išsiveržė į priekį 73:71. Svečių atsakymui dar buvo likusios 7 sekundės, bet T. Delininkaičio dvitaškis skriejo pro šalį ir PAOK šventė dramatišką pergalę - 73:71.

T. Delininkaitis buvo rezultatyviausias žaidėjas Atėnų komandoje. Lietuvis per 27 aikštėje praleistas minutes pelnė 14 taškų (1/4 dvit., 3/3 trit., 3/3 baudos), atkovojo kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, 3 kartus suklydo, kartą perėmė kamuolį, išprovokavo 4 varžovų pražangas ir 2 kartus prasižengė.

Lietuviui AEK gretose geriausiai talkino Carlas Englishas ir Popsas Mensah-Bonsu, kurių sąskaitose atitinkamai 13 ir 12 taškų. PAOK į pergalę vedė Kevinas Langfordas, pelnęs 18 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją