„Lietuvos krepšinio federacija pati neplatina bilietų, tačiau iš patirties žinome, kad geriausia pirkti bilietus kuo anksčiau – bent jau į pradinį etapą. Kiek žinau, į Lietuvos rinktinės rungtynes Rygoje bilietų dar yra, tačiau jų sparčiai mažėja“, – sako LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Šiuo metu Lietuvoje bilietus į Latvijoje vyksiančias „EuroBasket 2015“ D grupės rungtynes galima įsigyti per bilietų platinimo sistemą „Bilietų pasaulis“ (www.bilietupasaulis.lt).

Vienerių Estijos, Latvijos ar Lietuvos rinktinių rungtynių bilietas kainuoja nuo 15 iki 45 eurų. Šios kainos galios iki ateinančių metų vasario 1 d.

„Verta atkreipti dėmesį ir į datas, kada bus platinami bilietai į finalinį Europos čempionato etapą, kad spėtumėte juos įsigyti palankiausiomis kainomis“, – sako M.Špokas.

Finaliniam etapui Prancūzijos mieste Lilyje numatyti aštuoni bilietų variantai penkioms kategorijoms:

vienas abonementas visoms aštuntfinalio rungtynėms (kaina nuo 45 eurų, prekyba prasidėjo gruodžio 11 d.);

vienas abonementas ketvirtfinaliams, pusfinaliams, rungtynėms dėl patekimo į Olimpines žaidynes, rungtynėms dėl trečiosios vietos ir finalui (kaina nuo 140 eurų, prekyba prasideda kovą);

abonementas į rungtynes dėl bronzos ir finalą (kaina nuo 75 eurų, prekyba prasideda gegužę);

dienos bilietas (dvejoms rungtynėms) ketvirtfinalio etapui (kaina nuo 23 eurų, prekyba prasideda gegužės pabaigoje);

bilietas į pusfinalius ir rungtynes dėl patekimo į Olimpines žaidynes (dvejos rungtynės, kaina nuo 33 eurų, prekyba prasideda gegužės pabaigoje);

bilietas į Mažąjį finalą (kaina nuo 33 eurų, prekyba prasideda gegužės pabaigoje);

bilietas į finalą (kaina nuo 45 eurų, prekyba prasideda gegužės pabaigoje).

Bilietai į finalinį etapą platinami per oficialų puslapį, o vėliau – per francebillet.com ir ticketmaster.fr sistemas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!