Gruodžio 19-ą dieną gimtadienį švęsiantis Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas žengs į arenos vidurį, kur sulauks tiek garbingų svečių, tiek visų „Žalgirio“ aistruolių sveikinimų, kurie A. Saboniui paruoš staigmeną.

Bilietus į „Žalgirio“ – „Dinamo“ rungtynes galima įsigyti internetu ir „Žalgirio“ arenos kasoje.

Šiemet 70-metį minintis „Žalgirio“ klubas legendinį žalgirietį jau pagerbė į arenos palubę iškeldamas 11-u numeriu pažymėtus marškinėlius. Šįsyk asmeniškai pasveikinti A. Sabonį į „Žalgirio“ areną iš Barselonos atvyks Eurolygos prezidentas ir generalinis direktorius Jordi Bertomeu.

Eurolygos vadovas stebės ir vieną svarbiausių šios savaitės mačų. Žalgiriečių akistata su Sasario ekipa lems, ar Lietuvos čempionai pateks į TOP-16 etapą. Iki jo kauniečiams trūksta tik pergalės prieš Italijos komandą, kuriai sėkmė šiame Eurolygos sezone vienintelį kartą nusišypsojo būtent prieš Kauno komandą.

Šiuo metu Eurolygos A grupėje „Žalgiris“ užima ketvirtą vietą, kuri garantuoja patekimą į kitą etapą. Tačiau, jei „Nižnyj Novgorod“ ekipa penktadienį įveiks Kazanės „Uniks“ krepšininkus, žalgiriečius tenkins tik pergalė prieš „Dinamo“ komandą.