Panevėžiečiai jau pirmajame kėlinyje pademonstravo solidžią gynybą ir po pirmųjų dešimties žaidimo minučių pirmavo 20:10. Antrajame ketvirtyje „Prienams“ pavyko sustabdyti įsibėgėjusius svečius, bet priartėjo jie tik nežymiai – 39:31 įpusėjus mačui buvo „Lietkabelis“.

Po didžiosios pertraukos prieniškiai toliau tęsė sėkmingą žaidimą ir po truputį artėjo Gintaro Kadžiulio auklėtinių link ir prieš lemiamą susitikimo atkarpą turėjo 4 taškų deficitą – 50:54.

Ketvirtajame kėlinyje „Lietkabelis“ susigrąžino 9 taškų persvarą (66:57) ir per likusias kiek daugiau nei 4 minutes jo iš savo rankų nepaleido. Galutinis rungtynių rezultatas – 75:62 „Lietkabelio“ naudai.

„Prienai“: Ovidijus Varanauskas 18 (7 atk. kam.), Paulius Ivanauskas 10, Vidmantas Sragauskis, Giedrius Staniulis (7 atk. kam.) ir Dominykas Milka (5 atk. kam.) - po 5;

„Lietkabelis“: Ivanas Neliubovas 16 (8/10 dvitaškiai), Noah Dahlmanas 13 (9 atk. kam.), Dainius Šalenga (5 rez. perd.) ir Jurica Žuža - po 12, Žygimantas Jonušas 10 (8 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)