„Tris kilogramus numečiau per tas dienas“, – paklaustas apie sveikatos būklę, juokėsi V. Šeškus.

„Lietuvos ryto“ vairininkui bent jau neprireikė kreiptis į medikus – treneriui padėjo klubo gydytojai.

Nereikėjo V. Šeškui ir pernelyg jaudintis dėl komandos žaidimo Panevėžyje. Du kėlinius priekyje laikėsi šeimininkai, bet tuomet vilniečiai spurtavo ir įtikinamai laimėjo dvikovą rezultatu 97:69.

„Pirmus du kėlinius prie televizoriaus buvo sunku, bet skambinti kolegoms į Panevėžį nebandžiau. Juk visi kartu dirbame, visi žinome, ką reikia daryti, todėl problemų neiškyla“, – sakė V. Šeškus.

„Treneris duoda spaudimą, o kai jo nebuvo, parėkavome patys žaidėjai. Tai – normalu, jei niekas nerėks, nieko ir nesigaus“, – nuotaikas ant komandos atsarginių suolo, ties kuriuo sekmadienį neaidėjo emocingojo V. Šeškaus tirados, apibūdino puolėjas Mindaugas Lukauskis.

Vis dėlto problemų „Lietuvos rytui“ buvo iškilę prieš mėnesį Rumunijoje, kur Vilniaus ekipą 103:83 sutriuškino Ploješčio „CSU Asesoft“ klubas su Mariumi Runkausku.

Tai buvo vienintelė bronzinių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) prizininkų nesėkmė per šešerias iki šiol sužaistas Europos taurės turnyro rungtynes, ir atsiteisti su rumunais jie galės trečiadienį (lapkričio 26 d.) namuose.

„Pradėjome tas rungtynes išsiblaškę, praleidome daugiau nei šimtą taškų. Pralaimėjimas buvo toks skaudus, kad nereikės nė žaidėjų motyvuoti. Aišku, varžovas – nepalankus, nes panašus į mus, visi krepšininkai pataiko nuo tritaškio linijos. Bet turime laimėti“, – dėstė V. Šeškus.

Tiesa, DELFI paklaustas, ar E grupėje šiuo metu pirmaujantys vilniečiai sieks žūtbūt išsilaikyti lyderio pozicijoje iki pirmo etapo pabaigos, treneris teigė tokio tikslo neturintis.

„Visą laiką reikia siekti aukščiausio, bet mūsų užduotis dabar – nenukristi žemiau antros vietos, kad gautume sąlyginai silpnesnius varžovus kitame etape“, – sakė specialistas.

Rungtynėse su „CSU Asesoft“ aikštėje dar gali nepasirodyti kojos skausmus jaučiantis vidurio puolėjas Kirilas Natiažka. Mačas „Lietuvos ryto“ arenoje prasidės trečiadienį, 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)