Tai buvo trečioji „Žalgirio“ nesėkmė (3/3) ir penktoji „Real“ (5/1) pergalė.

„Kai ir tikėjomės, rungtynės buvo sunkios. Paskutinėmis minutėmis atsilikinėjome devyniais taškais. Buvo tikrai sunku, bet fortūna buvo mūsų pusėje. Žinojome, kad žaidžiant Kaune reikia kautis iki pat paskutinės sekundės – lietuviai niekada nepasiduoda anksčiau laiko“, – teigė „Real“ puolėjas Jonas Mačiulis.

„Sveikinu savo žaidėjus. Mes gerai pradėjome rungtynes, tačiau antrame ketvirtyje leido šeimininkams grįžti į rungtynes. Ketvirtajame kėlinyje jau atrodė, kad „Žalgiris“ turi pranašumą ir gali laimėti, tačiau mes pataikėme svarbius metimus, išlaikėme šaltą protą. Taip pat pataikėme metimus, kurių nepavyko pataikyti rungtynių metu. Bet kokiu atveju, šiandien atakavome ne itin gerai, o su tokiais metimų procentais laimėti labai sunku“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Real“ strategas Pablo Laso.

„Kovojome iki pat pabaigos. Manau, kad ir sėkmės pritrūko, nes paskutinės pražangos mano galva tikrai nebuvo. Ką padarysi. Labai gaila, kad negavome papildomų penkių minučių išsiaiškinti, kas geresni“,– apgailestavo Robertas Javtokas.

„Sunkiausia buvo rungtynių ateiti į rūbinę ir pripažinti pralaimėjimą. Tokioje atmosferoje, tokioje užpildytoje arenoje turėjome rungtynės baigtis pratęsimu. Nenoriu komentuoti teisėjų darbo. Norėjome, kad paskutinę ataką į savo rankas paimtų Jamesas Andersenas. Taip ir nutiko. Rungtynių pabaigoje gavome du tritaškius, nepataikėme iš po krepšio. Čia krepšinis“, – kalbėjo „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)