„Nežinau, kas su mumis darosi. Gal mūsų toks stilius – žaisti nervingas pabaigas. Ir žiūrovams nenuobodu. Svarbiausia, kad laimėjome. Dar prieš varžybas jautėme, kad bus pergalė“, – po dvikovos linksmai nusiteikęs buvo „Neptūno“ kapitonas Martynas Mažeika.

Vienas rezultatyviausių Klaipėdos ekipos žaidėjų Donatas Zavackas neslėpė, jog klaipėdiečiai patys kalti dėl to, kad pergalė vos neišslydo iš rankų.

„Kažkaip taip būna. Vedame 15-16 taškų, tada varžovai pradeda mums spausti, pasipila mūsų klaidos ir skirtumas ištirpsta, pradedame žaisti su ugnimi. Gerai, kad viskas baigėsi gerai. Aišku, galėjome ir geriau. Reikėjo laimėti didesniu taškų skirtumu, tada būtų lengviau patekti į kitą etapą, nes, manau, kad pagrindinė kova dėl vieno kelialapio bus tarp mūsų ir Vitorijos ekipos“, – kalbėjo D. Zavackas.

„Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis taip pat pabrėžė, jog ši pergalė yra didelis žingsnis kito Eurolygos etapo link.

„Vieną akimirką, kai pirmavome 18 taškų, maniau, kad pasieksime tikrą revanšą, nes išvykoje šiai komandai pralaimėjome 19 taškų Tačiau varžovai paspaudė ir labai greitai grąžino mane į realybę. Pabaigoje trys vaikiškos mūsų klaidos galėjo baigtis labai blogai. Gerai, kad fortūna buvo atsisukusi į mūsų pusę“, – džiaugėsi K. Maksvytis.

Šiose rungtynėse vėl nepatenkinamai pasirodė jau kelias savaites „Neptūnui“ priklausantis vidurio puolėjas Keithas Bensonas.

Paklaustas, kiek dar eksperimentuos su šiuo žaidėju, vyriausiasis treneris buvo korektiškas: „Nelengva žmogui pakilti nuo suolo ir įsilieti į žaidimą. Tačiau tikrai reikia pripažinti, kad sprendimas jį išleisti į aikštę nepasiteisino. Esame kantrūs – žemaičiai, mužikai. Dar pakentėsime, palauksime, gal jis įsivažiuos“.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)