Su šia Ispanijos ekipa „Neptūnas“ žaidė pirmąsias rungtynes Eurolygoje ir jas išvykoje pralaimėjo rezultatu 69:88.

„Aišku, dabar namuose būtų gerai laimėti 20 taškų skirtumu. Tačiau apie tai negalvojame. Mums svarbiausia laimėti, nes tas tikslas – namuose švęsti tik pergales – išlieka nepakitęs“, – trečiadienį surengtoje „Neptūno“ treniruotėje teigė komandos vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis.

Jis pripažino, kad Vitorijos komandos kelyje „Neptūnas“ atsirado netinkamu momentu. „Ispanijos komandoje įvyko permainų – pasikeitė treneris, keli žaidėjai. Kai komandą sukrečia permainos, ji geriau žaidžia. Tačiau tikimės, kad mes būsime pajėgesni“, - vylėsi K. Maksvytis.

„Neptūno“ žaidėjas Arnas Butkevičius tvirtino, kad ir Vitorijoje uostamiesčio krepšininkai pasirodė neblogai.

„Ten tris kėlinius žaidėme labai neblogą žaidimą, tik ketvirtajame kėlinyje subyrėjome. Padarysime išvadas ir namuose visus keturis kėlinius žaisime taip, kaip mokame žaisti, kaip privalome žaisti. Tada galima siekti ir pergalės“, – teigė A. Butkevičius.

Paklaustas, ar naujasis vidurio puolėjas Keithas Bensonas „Neptūnui“ ketvirtadienio rungtynėse jau padės labiau nei ankstesnėse, K. Maksvytis teigė, kad viskas priklauso nuo paties sportininko. „Kol kas per treniruotes geriausiai atrodo Simas Galdikas“, - šypsojosi vyriausiasis treneris.

Jis patikino, jog visa komanda antrą Eurolygos D grupės varžybų ratą pradeda gana puikiai nusiteikusi.

„Mes turime realias galimybes patekti į kitą etapą. Jei skaičiuotume matematiškai, reikia keturių ar penkių pergalių. Dvi jau turime, o likusias iškovoti yra labai realu. Viskas mūsų rankose“, - ryžtingai nusiteikęs buvo K. Maksvytis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)