L. Jamesas padėjo Ohajo klubui laimėti visas trejas rungtynes, o jis pats per jas vidutiniškai rinkdavo po 35 taškus – daugiausiai lygoje. Puolėjas Rytų konferencijoje buvo trečias pagal rezultatyvius perdavimus (7,7), aštuntas pagal metimų taiklumą (59 proc.), aštuntas pagal žaistas minutes (36,7 min) ir atkovodavo po 7 kamuolius.

Krepšininkas prieš Bostono „Celtics“ pelnė 41 tašką ir sužaidė savo rezultatyviausias sezono rungtynes. Jis taip pat atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 4 kamuolius, o „Cavaliers“ laimėjo 122:121.

D. Lillardas taip pat padėjo laimėti visas trejas rungtynes. „Trail Blazers“ gynėjas pelnydavo po 28 taškus (antras Vakarų konferencijoje), atlikdavo 8,7 rezultatyvaus perdavimo (trečias konferencijoje). Jis taip pat yra penktas pagal tritaškių taiklumą – 14 iš 20 (70 proc.).

LaMarcusui Aldridge'ui iškritus iš rikiuotės D. Lillardas dvikovoje su Bruklino „Nets“ įmetė 28 taškus, atliko 10 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 5 kamuolius. Klubas mačą laimėjo 97:87.

Kiti krepšininkai, pretendavę į apdovanojimus: Paulas Millsapas („Hawks“), Kyrie Irvingas („Cavaliers“), Monta Ellisas („Mavericks“), Jamesas Hardenas („Rockets“), A. J. Price'as („Pacers“), Chrisas Paulas („Clippers“), Mike‘as Conley („Grizzlies“), Anthony Davisas („Pelicans“) ir Gordonas Haywardas („Jazz“).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!