„Linkiu sėkmės komandos merginoms ir treneriams, – prieš kelionę į oro uostą sakė C. Reed. – Paskutinėse Europos taurės rungtynės mes žaidėme kaip tikra komanda, puikiai dalinomės kamuoliu, kovojome viena už kitą. Linkiu tęsti pratęsti pradėtą darbą“.

C. Reed Europos taurės turnyre sužaidė 2 rungtynes, vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 36 minutes, pelnydavo po 15 taškų, atkovodavo po 5 kamuolius ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus. Lietuvos moterų krepšinio lygoje puolėja sužaidė 7 rungtynes, vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 28 minutes, pelnydavo po 14 taškų, atkovodavo po 6 kamuolius ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

„Krepšininkė sulaukė gero pasiūlymo iš Izraelio komandos ir kartu sutarėme, kad jai geriau bus išvykti“, – situaciją trumpai komentavo „Kibirkšties-VIČI“ komandos direktorius Dainius Virbickas.

C. Reed per savo karjerą rungtyniavo CSU Alba Iulia“ (Rumunija), „Elitzur Netanya“ (Izraelis), Finikso „Mercury“ (WNBA), „Hapoel Petah Tikva“ (Izraelis), Tulsa „Shock“ (WNBA) ir UALR „Trojans“ (NCAA) komandose.

„Kibirkšties-VIČI“ vadovas D. Virbickas teigė, kad komanda artimiausiu metu ieškos pastiprinimo.

Kitas rungtynes „Kibirkšties-VIČI“ merginos žais jau šeštadienį, kai Šiauliuose susigrums su vietos „Šiaulių-Universiteto“ komanda. Tai bus Lietuvos moterų krepšinio lygos II rato pirmosios rungtynės.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)