Jo taiklus tritaškis metimas paskutinę ketvirtojo kėlinio sekundę nužudė to paties „Žalgirio“ dublerių komandą. Po neįtikėtino šūvio su varžovų kontaktu šilutiškiai triumfavo rezultatu 68:67, o E. Mološčiako metimas gražiausių NKL savaitės momentų rinkinyje užėmė pirmąją vietą.

Antroje vietoje – dar metimas aidint sirenai. Šį kartą Martynas Varnas („Žalgiris-2“) puskabliu beveik nuo tritaškio linijos paskutinę pratęsimo sekundę pataikė į Joniškio „Delikateso“ krepšį ir padėjo Tomo Masiulio auklėtiniams iškovoti fantastišką pergalę.

Į savaitės TOP-10 taip pat pateko Jonavos „Petrochemos“, Molėtų „Ežerūno-Kario“, Raseinių „Rasų“, Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaserviso“, Palangos“ ir Kauno „JAZZ-Diremtos“ krepšininkų epizodai.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)