Komandą pakiliai nuteikė tai, kad šią savaitę į jos gretas įsiliejo amerikietis vidurio puolėjas Keithas Bensonas.

„Naujokui sekasi visai neblogai. Jis jau dalyvavo vienoje treniruotėje, jam atliktas medicininis patikrinimas. Aišku, kad žaidėjui reikia dagiau laiko įsilieti į komandą, bet bandysime jį įlieti. Penktadienį Stambule jis tikrai žais. Naudos iš jo tikimės, nes jis yra legionierius. Šiaip sau žaidėjų niekas neperka. Jis yra geras blokuotojas, turi ilgas rankas, gerai žaidžia du prieš du. Kokia kontrakto suma? Reikia klausti direktoriaus. Ar jis brangiausias „Neptūno“ žaidėjas? Manau, kad ne“, - apie naujausią komandos pirkinį detalių atskleidė K. Maksvytis.

Naujoką gyrė ir „Neptūno“ puolėjas Valdas Vasylius. „Legionierius yra aukštas, geras. Kol kas su juo turėjome tik vieną treniruotę. Kuo daugiau treniruosimės kartu, tuo geriau susižaisime“, - neabejojo V. Vasylius.

Jis pagarbiai atsiliepė ir apie būsimus varžovus – „Galatasaray“ krepšininkus. „Varžovai tikrai yra galingi, tačiau visi yra įveikiami, vykstame pergalės. Svarbiausia nusiteikti kovai, išeiti į aikštė, atiduoti širdį. Lengva nebus, nes mes debiutantai. Vykstame nusitaikė laimėti, o ne pralaimėti“, - patikino V. Vasylius.

Ir jis, ir K. Maksvytis pabrėžė, kad būsimieji varžovai turi labai mažai silpnų vietų. „Jie - labai atakuojanti komanda, todėl gal šiek tiek prasčiau ginasi. Mūsų vienas svarbiausių uždavinių yra sustabdyti jų lyderį Carlosą Arroyo, kuris yra komandos variklis. Ir, aišku, itin svarbu, kad pataikytume tritaškius. Patys nesuprantame, kas atsitiko, kad pastarosiose ketveriose rungtynėse per pirmuosius du kėlinius nepataikėme nė vieno tritaškio. Juk esame metikų komanda. Ieškosime, kaip susigrąžinti taiklumą, kuris yra mūsų pagrindinis ginklas“, - dėstė K. Maksvytis.

„Neptūno“ ir „Galatasaray“, kurio garbę gina ir Martynas Pocius, rungtynės vyks penktadienį. Skelbiama, kad nugarą susižeidęs M. Pocius praleis šią ir kelias kitas artimiausias akistatas.

Klaipėdiečiai į Turkiją išvyksta ketvirtadienį – iš Rygos oro uosto skris tiesiai į Stambulą, todėl nesklandumų, kokių teko patirti pirmoje išvykoje, tikimasi išvengti.

Dar viena gera žinia socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

„Džiugi žinia visiems „Neptūno“ krepšininkams, treneriams ir gerbėjams. Sutarta ir jau patvirtinta, kad žymus sporto mecenatas ir europarlamentaras Antanas Guoga tampa vienu rimčiausių mūsų mylimos komandos rėmėju. Džiaugiuosi, kad asmeniniai ryšiai, nuoširdi draugystė ir neslepiamos simpatijos Klaipėdai duoda tokius puikius vaisius. O sunkiose ir įtampos (bei dažnai net ir dramos)  nestokojančiose Eurolygos bei LKL rungtynėse tokia parama itin vertinga, svarbi ir neabejotinai svari.

Ačiū Antanui už šį išskirtinės svarbos sprendimą. Norime kuo dažniau matyti tave „Neptūno“ rungtynėse ir tikimės, kad neptūniečiai džiugins visus mus garbinga ir bekompromise kova, nepaisant to, kur tai vyks ir kas bus varžovu“, - pareiškė V. Grubliauskas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)